Chanel 2023 Cruise Koleksiyonunu Monako'da Sunacak
MODA

Chanel 2023 Cruise Koleksiyonunu Monako'da Sunacak

Prenslikle köklü bağları olan Fransız moda evi, marka elçisi Charlotte Casiraghi ile ilişkisini derinleştiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Şubat 2022

Chanel, marka elçisi Charlotte Casiraghi ile olan ilişkisini derinleştiriyor ve 2023 seyir koleksiyonu için ana vatanı Monako'yu seçiyor. Kreatif yönetmen Virginie Viard, 2023 Cruise koleksiyonunu "To Catch a Thief" ve "GoldenEye" gibi filmlere sahne olan Monako'da 5 Mayıs'ta tanıtacak.

Herhangi bir son dakika aksaklığı olmazsa, Viard'ın ilk çıkışını yaptığı Mayıs 2019'dan bu yana Chanel'in ilk seyircili Cruise şovu olacak. Chanel, gösterinin yerini belirtmedi, ancak Métiers d'Art koleksiyonunu 2006'da Monte-Carlo Opera Binası'nda sunmuştu.

Casiraghi, Fransız moda evinin bahar haute couture defilesinde, teaser görüntülerinde ve mekanda gösterilen kısa bir filmde yer aldı ve defileyi at sırtında açtı. Amerikalı film yıldızı Grace Kelly'nin torunu, Chanel için ilk reklam kampanyasını Monako'da çekti.

Chanel yaptığı açıklamada, bölgeyle uzun süredir devam eden bağlarını vurguladı. Kurucu Gabrielle "Coco" Chanel, 1929 yılında yakınlardaki Roquebrune-Cap-Martin'de Monako'ya bakan La Pausa villasını inşa ettirdi. Markanın merhum kreatif direktörü Karl Lagerfeld, aynı kasabadaki bir başka villa olan La Vigie'yi 1980'lerin sonundan 2000'lerin başına kadar yazlık konutu yaptı.

La Vigie aynı zamanda Casiraghi'nin 2019'daki düğün resepsiyonunda, Chanel'in son tasarımı Lagerfeld tarafından tasarlanan 2019 haute couture koleksiyonundan beyaz saten bir elbise giydiği yerdi.