Jimmy Choo ile Mugler Güçlerini Birleştiriyor
MODA

Jimmy Choo ile Mugler Güçlerini Birleştiriyor

Jimmy Choo ile Mugler kadın gücünü merkeze yerleştiren yeni bir kapsül üzerinde iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Şubat 2022

Dünyaca ünlü ayakkabıcı Jimmy Choo, Casey Cadwallader'ın Mugler'ı ile güçlerini birleştiriyor.

90'lı yılların başında, moda evine adını veren yetenekli ayakkabıcı Jimmy Choo ve endüstri uzmanı Tamara Mellon tarafından kurulan dünyaca ünlü ayakkabıcı, onlarca yıldır güçlü ve iyi giyimli kadınların dolabında temel bir unsur olarak kaldı. Şimdi Jimmy Choo, kreatif direktör Casey Cadwallader'ın Mugler'ı ile güçlerini birleştiriyor.

Aksesuar markasının kreatif direktörü Sandra Choi, yeni ortak girişimlerini şöyle açıklıyor: "Mugler ve Jimmy Choo güçle ilgili; kadınlarımız güçlü, göz alıcı ve kontrolü elinde tutuyor". Bu kavram kampanyaya kadar uzanıyor. "Burada kadınlarımız kelimenin tam anlamıyla her görüntünün merkezi: onlar yıldızlardır. Bu görüntülerin bir kadın fotoğrafçı tarafından çekilmiş olması da ekstra bir boyut katıyor. Harley Weir'ın çalışmaları her zaman kadınlığı, kadınların bir kadın tarafından görülmesini kutluyor. Bunun doğal bir gücü var ki bu çok Mugler ve özünde Jimmy Choo."

Mugler kreatif direktörü Casey Cadwallader, "Bir ayakkabı görünümü tamamlar ve karakteri tanımlar. Jimmy Choo'yu her zaman ayakkabılarda çok güçlü bir heykel duygusu, keskinlik ve netlik dengesi ile ilişkilendirdim. Hem Mugler hem de Jimmy Choo önde ve şehvetlidir ve her ikisi de güçlü ve kendine güvenen kadınlar tarafından giyilir. Bu yüzden bu işbirliği çok anlamlı. Birlikte çalıştığımızda Sandra ve benim aramda net bir sinerji vardı." dedi.

Jimmy Choo'nun sanatsal tasarımlarını Mugler'ın miras detaylarıyla birleştiren seri, lüks evin kendine özgü spiral tasarımını yansıtan çorap patik gibi önemli parçalara sahip. Kampanyada Aweng Ade-Chuol modelinin giydiği bir çift bağcıklı metalik sandalet ve dikkat çekmek isteyenler için neon seçenekler de dahil edilen diğer stiller yer alıyor.