Louis Vuitton'ın SS22 Kampanyasının Yıldızı: HoYeon Jung
MODA

Louis Vuitton'ın SS22 Kampanyasının Yıldızı: HoYeon Jung

HoYeon Jung, Louis Vuitton'ın marka elçisi olarak ilk kampanyasında yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Şubat 2022

Güney Koreli model HoYeon Jung, Netflix'in hit dizisi Squid Game'de Sae-byeok rolüyle yer aldıktan sonra dünya çapında üne kavuştu. Yıllardır lüks markaların podyumunda yürüyen HoYeon Jung, elde ettiği şöhreti moda evlerinin yüzü olarak kutluyor.

Squid Game'in Eylül 2021'de yayınlanmasıyla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken HoYeon Jung, ekim ayında Louis Vuitton'ın yeni marka elçisi olarak açıklanmıştı. 27 yaşındaki model şimdi Louis Vuitton'ın İlkbahar/Yaz 2022 kampanyasının yıldızı olarak karşımıza çıkıyor.

Louis Vuitton, İngiliz fotoğrafçı David Sims tarafından çekilen 2022 İlkbahar kampanyasını açıkladı. Kampanya, göz kamaştırıcı yıldızlar ve renkli neon arka planlar içeren 60'ların hiper-pop'undan ilham alıyor. 2016 yılında Louis Vuitton ile uluslararası mankenlik çıkışını yapan ve daha önce lüks marka için iki kampanyada daha rol almış olan Jung'un yanında aktörler Stacy Martin, Samara Weaving ve Agathe Rousselle ile şarkıcı Lous ve Yakuza bulunuyor.

Yeni yayınlanan fotoğraflarda Jung, koyu renk yıkanmış kot pantolon ve çivili beyaz botlarla eşleştirilmiş büyük boy bir blazer ceket giyiyor. Ayrıca markanın gözde çantalarını taşırken siyah blazer, siyah dantel elbise ve kristal süslemeli ayakkabılar içinde görülüyor.