Cristiana Cavalli Mücevher Koleksiyonu Çıkardı
MODA

Cristiana Cavalli Mücevher Koleksiyonu Çıkardı

Roberto Cavalli'nin kızı ve şirketin eski CEO'su Cristiana Cavalli, yeni bir maceraya atılıyor ve Sevgililer Günü'nde ilk mücevher koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Şubat 2022

Cristiana Cavalli olumsuzu olumluya çevirdi.

Cavalli, Sevgililer Günü ile aynı zamana denk gelen, karantina ve COVID-19 pandemisinin neden olduğu kısıtlamalar sırasında tasarlanan Krimrose adlı ilk mücevher koleksiyonunu piyasaya sürdü.

"Olumsuz haberlerle işkence gördük ve tepki vermek istedim. Ne istediğimi düşünmek için daha fazla zamanım vardı, duygulara ve yeni uyaranlara ihtiyacım olduğunu fark ettim" dedi Cavalli, pandeminin daha kişisel çalkantılı bir ana denk geldiğine işaret ederek.

Bir avukat ve tasarımcı olan Roberto Cavalli'nin kızı, babasıyla yıllarca çeşitli departmanlarda çalıştı ve CEO rolüne yükseldi. Artık Damac Properties Group'un kurucusu ve başkanı Hussain Sajwani tarafından kontrol edilen babasının moda şirketinde yer almıyor.

Modaya ve farklı ürün kategorilerine yabancı olmayan sanatçı, tasarım ve sanata olan tutkusundan ilham alarak mücevher eğitimi aldı. "Sanat bizi kurtarır, kendimizi iyi hissettirir" dedi. "Hiçbir zaman kendi projem olmadı ve kendime meydan okumak istediğimi hissettim ve tarzımı buldum."

Cristiana Cavalli sanatçı bir aileden geliyor; babası Roberto Cavalli aynı zamanda bir sanat koleksiyoncusu ve fotoğrafçı, annesi sanat restorasyonucusu, büyük annesi ve dedesi ise ressamdı.

Tüm Krimrose mücevherleri, önemli bir kuyumculuk bölgesi olan İtalya'nın Vicenza kentindeki Oreficeria Cora'da zanaatkarlar tarafından elle yapıldı. Cavalli, "Krimrose, bahar, yeniden doğuş ve yeni başlangıçlarla bağlantılı olarak Primrose'dan türedi. Ve koleksiyon, kişisel bir yeniden doğuşu ve sembolize edilmiş bir kadınsı gücü temsil ediyor." dedi.