Burberry Canlı Podyum Şovuyla Geri Dönüyor
MODA

Burberry Canlı Podyum Şovuyla Geri Dönüyor

Burberry, Londra Moda Haftası'nın resmi programının sona ermesinden iki hafta sonra, 11 Mart'ta Londra'da fiziksel bir defile düzenlemeyi planlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Şubat 2022

Burberry, Londra Moda Haftası sırasında bir gösteri düzenlemiyor, ancak Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonunu 11 Mart'ta İngiltere'nin başkentinde gerçekleşecek olan canlı bir podyumda sunacak.

Etkinlik, İngiliz lüks evinin iki yıl sonra canlı bir izleyici önünde ilk fiziksel gösterisi olacak.

Birleşik Krallık'ın en büyük lüks markası olan Burberry, Tate Modern gibi tanınmış İngiliz destinasyonlarında büyük podyum gösterileri geçmişine sahip. Ancak Covid-19 salgını sırasında, markanın baş kreatif direktörü Riccardo Tisci, ormanda herhangi bir misafir olmadan düzenlenen bir açık hava etkinliği ve markanın Regent Street mağazasında filme alınan bir podyum sunumu da dahil olmak üzere farklı formatlar denedi. Burberry, Twitch ile ortak olan , İlkbahar/Yaz 2021 şovunu platformda yayınlayan ve izleyiciler arasında canlı diyalogu teşvik eden ilk lüks marka oldu.

Fiziksel bir pist gösterisine dönüş, Paris ve Milano'daki diğer büyük oyuncular tarafından görülen bir dönüşle eşleşiyor. Ancak resmi podyum sezonunun dışında faaliyet gösteren Burberry, Londra Moda Haftası'ndaki büyük İngiliz markalarının çıkışına katkıda bulunuyor. Geçen hafta Alexander McQueen, 15 Mart'ta New York'ta yapılacak bir defile gösterisini duyurdu.