Siyah Mini Elbiseye Zendaya Yorumu
MODA

Siyah Mini Elbiseye Zendaya Yorumu

Yıldızdan stil notları alıyoruz...

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Şubat 2022

Küçük siyah elbiseden daha iyi bir akşam yemeği üniforması bulmak zor.

Zendaya, Tom Holland ile çıktığı akşam yemeğinde klasik gardırop demirbaşı mini elbiseye kendi yorumunu getirdi. Emmy ödüllü oyuncu, sevgilisi Tom Holland ile el ele New York City'deki bir otelden ayrılırken siyah uzun kollu bir gömleği mini elbise olarak kullandığı görüldü.

Altın tokalı geniş siyah bir kemeri beline sararken, kol manşetlerini serbest bıraktı. Euphoria yıldızı elbisenin altına siyah
çorap, siyah topuklu ayakkabılar giydi ve altın bir kolye taktı.

Bu arada, Holland açık gri bir takım elbise, siyah bir balıkçı yaka ve siyah Chelsea çizmeler içinde hoş görünüyordu.

Zendaya'nın kanıtladığı gibi, gömlek elbise, yatırım yapmaya değer, çok yönlü bir gardırop klasiğidir. Giymesi kolay olan parça, duruma göre kolayca yukarı veya aşağı kombinlenebilir, böylece ofis, akşam veya hafta sonu için kullanılabilir.

Çiftin randevu gecesi görünümü, en son gişe rekorları kıran filmleri Spider-Man: No Way Home'u tanıtırken bir dizi şık kırmızı halı anının ardından geliyor.

Basın turları sırasında Zendaya, Marvel serisine saygı duruşunda bulunan birçok temalı kıyafet giydi. Paris'te, aktrisin uzun süredir stilisti olan Law Roach, ona arkası açık altın bir iskelet detayına sahip, Örümcek Adam kötü adamı Dr. Octopus'a gönderme yapan vintage bir Roberto Cavalli elbisesi giydirdi (markanın yaratıcı yönetmeni Fausto Puglisi tarafından "yeniden düzenlendi"). Londra'da kristal bir ağla süslenmiş uzun çizmelerin yanı sıra ışıltılı örümcek ağı küpelerini içeren göz kamaştırıcı bir Alexander McQueen takımı giydi. Sonunda, Los Angeles'ta, her yerinde siyah örümcek ağları işlenmiş özel bir Valentino Haute Couture elbisesiyle kırmızı halıda yürüdü.