Zendaya, Valentino Rendez-Vous Kampanyasında Başrolde
MODA

Zendaya, Valentino Rendez-Vous Kampanyasında Başrolde

Zendaya, Valentino'nun Rendez-Vous İlkbahar Yaz 2022 kampanyası için kamera karşısına geçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Şubat 2022

Aktris ve sanatçı Zendaya'nın memleketi Los Angeles'taki Warner Bros. Studios'ta çekilen kampanyada sahne olarak sokak belirlendi. Moda evinin arkasından güneş ışığının yansıdığı sokaklara kadar Pierpaolo Piccioli'nin Valentino Rendez-Vous kampanyasında günlük hayatın neşesi, gizemi ve beklenmedik sürprizleri ortaya çıkıyor. Reklam filminde Valentino Garavani ve One Stud Bag gibi yeni aksesuarlar da yer alıyor.

Zendaya, Aralık 2020'de lüks moda evinin küresel marka elçisi olduğundan bu yana, çeşitli Valentino reklamlarında yer aldı ve kırmızı halı etkinliklerine bir dizi Valentino kıyafet tercih etti. Geçen ay Euphoria 2. sezon galasında giydiği vintage siyah beyaz panelli Valentino elbisesini kim unutabilir?

Reklam filminde kreatif direktör Pierpaolo Piccioli ile ünlü stilist Law Roach'a da kısacık bir an kameraya yansıyor.

Reklam kampanyası 80'lerden kalma bir filme benziyor. Set, ışıklandırma ve kostümler değişmeye devam etse de kamera, yolculuğu boyunca modeli sürekli olarak takip ediyor. Görüntü yönetmenleri Marcell Rev (aynı zamanda Euphoria üzerinde çalışıyor) ve Scott Sakamoto kamerayı çalıştırarak ışık ve gölgenin hiç bitmeyen olanaklarını keşfediyor. Zendaya'nın canlı ve cesur kıyafetleri, film sanat yönetmeni Happy Massee tarafından tasarlanan tarafsız sahne arkasını yan yana getiriyor.