Cindy Crawford ve Kaia Gerber'in İkiz Stili
MODA

Cindy Crawford ve Kaia Gerber'in İkiz Stili

Cindy Crawford ve Kaia Gerber, şimdi Paris'teki en şık anne-kız ikilisi olduklarını kanıtlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Mart 2022

Paris Moda Haftası tüm hızıyla devam ederken süper modeller, incelikli ve sofistike tarzlarıyla Işık Şehri'ne meydan okudu. Crawford'un Instagram'da paylaştığı fotoğraflar, ikilinin birbiriyle uyumlu deve montları ile her bir modelin kendi zevkini sergileme fırsatı bulduğu ikiliyi gösteriyor. Crawford dış giyimde uzun bacaklı siyah deri pantolon, topuklu siyah botları, krem rengi kapüşonlu üst ve siyah omuz çantasıyla tarz yaratırken, Gerber de onunkiyle birlikte ten rengi düz paça pantolon ve siyah çizmeler giydi. İkisi de siyah güneş gözlüğü takmıştı.

Crawford, Paris sanatı, Eyfel Kulesi ve Off-White haute couture sonbahar/kış 2022 gösterisinin sahne arkasını da içeren fotoğraflara "Paris'ten Kartpostallar" başlığını attı.

Mankenler, uyumlu görünümlere olan sevgilerini yorumlarda gösterdi. Elle Macpherson, "Seni seviyorum" yazdı. Carla Bruni, "Les 2 beautés..." diye ekledi.

Bu haftanın başlarında Crawford ve Gerber, Naomi Campbell , Bella Hadid , Adut Akech ve Karlie Kloss gibi diğer ünlü modellerin katıldığı Off-White podyumunu paylaştılar. Couture koleksiyonu, geçen Kasım ayında markanın kurucusu Virgil Abloh'un ölümünün ardından Moda Haftası'nda duygusal bir an yarattı. Koleksiyonun gösteri notlarında, bu hafta sunulan kıyafetlerin "Virgil tarafından tasarlandığı ve yaratıcı ekipler ve birlikte çalıştığı işbirlikçiler tarafından tamamlandığı" belirtildi.

Gerber, şovun fotoğraflarını Instagram'da da paylaşarak, vefat eden tasarımcıya duygulu bir not yazdı. "Senin için, V @off____white, dün gece hepimiz seni orada hissettik" diye yazdı. "Hepimiz kapıdan geçmeni bekliyorduk. Hepimiz seni çok seviyoruz. Sanatın için teşekkürler, dünyayı değiştirdin. SONSUZA KADAR VIRGIL."