Bridgerton X Malone Souliers Koleksiyonu Piyasaya Çıkıyor
MODA

Bridgerton X Malone Souliers Koleksiyonu Piyasaya Çıkıyor

Romantik dönem drama dizisi Bridgerton'dan ilham alan Malone Souliers ayakkabı koleksiyonu 15 Mart'ta piyasaya çıkacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mart 2022

Netflix'in hit dönem dizisi Bridgerton ile tasarımcı Malone Souliers, ayakkabılardan oluşan on dört parçalık özel bir kapsül koleksiyon hazırladı. İkonik Malone Souliers stillerinin yeniden yorumlanan tasarımlarında kullanılan malzemeler, dizinin geçtiği zaman dilimi olan Regency ile aynı zenginliğini paylaşıyor.

Bridgerton'ın 2. sezonu 25 Mart'ta prömiyer yapacak, üçüncü ve dördüncü sezon için de çalışmalar devam ediyor. Bridgerton X Malone Souliers koleksiyonu ise 15 Mart'ta piyasaya sürülecek.

Malone Souliers Yaratıcı Yönetmen ve Kurucu Mary Alice Malone yaptığı açıklamada, "Bu yeni koleksiyonu Bridgerton'a yakışır bir drama düzeyiyle dünyaya getirmekten çok heyecanlıyım. Bu koleksiyonu tasarlarken ve gösterinin inanılmaz kostümlerinden ilham alırken çok eğlendik, bu yüzden büyük gösteri için bu enerjinin bir kısmını yakalamak istedim. Bu ayakkabıların bu baharda dışarı çıktıklarında başlarının döndüğünü görmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

Shondaland'ın Tasarım ve Dijital Medya Sorumlusu Sandie Bailey, "Malone Souliers ile ortaklık kurduğumuzda, yaratıcılıklarının ve işçiliklerinin Bridgerton'ın yeniden tasarlanmış dünyasını yaratma yaklaşımımızla uyumlu olduğunu biliyorduk. Şimdi bu iş birliğinin sonuçlarını görerek, onlarla böyle cesur bir koleksiyon üzerinde çalışmış olmaktan inanılmaz gurur duyuyoruz ve bunu küresel bir müşteriyle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.