Vera Wang ve Pronovias'dan Nedime Elbiseleri
MODA

Vera Wang ve Pronovias'dan Nedime Elbiseleri

Vera Wang Bride ve Pronovias Group'un Eylül 2021'de sunduğu lüks gelinlik koleksiyonuna uygun fiyatlı nedime elbiseleri ve tulumlar ekleniyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mart 2022

Vera Wang Bridesmaids koleksiyonu, soft renklerden parlak neon ve derin taş tonlarına uzanan bir renk paletine modern, minimalist tarzlarla nedimelere yeni bir yön sunuyor.

60 parçalık koleksiyon bireysel tarzı ifade etmek için nedime grupları arasında karıştırılacak ve eşleştirilecek şekilde tasarlanırken, aynı zamanda "düğün partisinde şık ve uyumlu bir Wang görünümü" sunmaya devam edecek.

Siluetler, sofistike elbiselerden, şık uzun denizkızı görünümlerine ve şifon, saten ve krep tulumlara kadar çeşitlilik gösteriyor. Ayrıca Wang'ın gelinliğe yönelik modaya uygun yaklaşımını vurguluyor.

"Koleksiyon sadece nedimeleri giydirmekle kalmıyor, aynı zamanda düğün konukları ve parti müdavimlerine Wang'ın imza stilinde uygun bir fiyata giyinme fırsatı da sunuyor." diye ekledi Pronovias.

Wang yaptığı açıklamada, "Bu koleksiyonun öne çıkan özelliği, sofistike tasarım ve sanatsal ayrıntılardan ödün vermeden genç bir çekiciliğe sahip olan, duygusallık, oyunbazlık ve belirli bir havalı seksiliğin kasıtlı olarak keşfedilmesidir" dedi. "Bunlar, herhangi bir düğün partisine veya özel bir kutlamaya belirli bir enerji ve çekicilik getirebilecek kıyafetler."

Pronovias Group'un CEO'su Amadine Ohayon şunları ekledi: "Vera Wang Bridesmaids koleksiyonunun piyasaya sürülmesi için mükemmel bir an. Pandemiden çıkarken abiye ve nedime elbiselerine talepte büyük bir artış gördük. Bu koleksiyon, mevcut Occasion Wear marka portföyümüze mükemmel bir ektir."