Law Roach: Stilistler Sonunda Tanınıyor
MODA

Law Roach: Stilistler Sonunda Tanınıyor

Law Roach ile Hollywood stilistlerinin sonunda hak ettikleri tanınmayı nasıl elde ettiklerine üzerine...

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mart 2022

Dünya, Hollywood modasına kafayı takmış durumda ve kırmızı halı uzun süredir manşetlerde domine ediyor. Ancak yıldızların giydiği kıyafetlerin arkasındaki isimleri kavramaya ancak son zamanlarda başladık. Sosyal medya sayesinde nihayet perde arkasında neler olduğunu görebiliyoruz ve bunun sonucunda stilistler kendi başlarına ünlü oluyorlar. Belki de hiç kimse bunu, kişisel olarak bir milyondan fazla Instagram takipçisi toplayan Hollywood moda dünyasında büyük bir isim olan Law Roach'tan daha iyi özetleyemez.

Roach, stil anlayışlarıyla tanınan Zendaya, Anya Taylor Joy ve Priyanka Chopra gibi ünlüleri giydiren son yıllardaki en büyük kırmızı halı anlarından bazılarının arkasındaki adam. Ancak, bir zamanlar sürece dahil olan insanlar üzerinde çok az düşünülmüşken, sonunda çok sevdiğimiz kırmızı halı büyüsünü yaratmak için tüm sıkı çalışmayı ortaya koyan ekipler tarafından takdir ediliyor.

Roach, "Sanırım sonunda perde arkasından çıkabildik. Hakkında konuşulup takdir edilmemiz gerçekten çok önemli çünkü 'moda insanları' olarak bilinen bu insanlar, bunu gerçekten yaratanlar stilistler olarak bizleriz. Modayı ve yeteneklerin moda alanındaki kariyerlerinin gidişatını eninde sonunda seçen biziz. Kutlanmamızın, hakkında konuşulmamızın ve yaptıklarımız için takdir görmemizin zamanı geldi." diyor.

Bu, başarıya basit bir yoldan gitmeyen Roach için özellikle önemli. Dünyanın en çok aranan ünlü stilistlerinden biri olmak kolay bir iş değildi.

"Moda endüstrisindeki yolculuğuma ilk başladığımda hızlı bir giriş yapmadım, her şekilde benim için yeni ve yabancıydı. Bunun da ötesinde, arka planımdan müşteriler için oluşturduğum görüntülere kadar insanların alışık olduğu tipik kalıba da uymadım. Bana kapalı olan kapıları açmanın bir yolunu bulmalıydım." diyor Law Roach.

Roach şöyle diyor: "Kendim olmaktan, yeni bir şey denemekten veya kendilerini farklı bir şekilde zorlamaktan korkmayan benim gibi insanları kollayacağım."

Bu sektörde kişisel olarak kendi yolunu çizmiş ve kendisi için benzersiz bir konum yaratmış olan tasarımcı, bilgisini paylaşmaya ve nihayetinde başkalarının kariyerine duyduğu sevgiyi deneyimlemelerine yardımcı olmaya hevesli.