Chanel Aspen'de Yeni Bir Butik Açtı
MODA

Chanel Aspen'de Yeni Bir Butik Açtı

Aspen ve yeni bir kapitone çanta sizi bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mart 2022

Yıllar geçtikçe Aspen, şüphesiz lüks olan her şeyin merkezi haline geldi. Bir zamanlar tuhaflığıyla saygı gören varlıklı kayak beldesi, aynı zamanda Prada, Fendi ve yalnızca sınırlı bir süre için Chanel gibi üst düzey markaların listesine ev sahipliği yapıyor. 3.353 metrekarelik bir butik ile dağın tepesindeki şehre dönüşünü işaretleyen katlı mağazanın geçici konumu, müşterilerin yamaçlara şık bir şekilde çıkmak için ihtiyaç duyduğu her şeyle ve daha fazlasıyla dolu.

Dağdan inen kayakçıları cezbetmek için tasarlanan Fransız evi, Colorado'nun ünlü Benton Binası'nda dükkan açtı ve tarihi dönüm noktası alanına Chanel muamelesi verdi. İçeride, tüvit kanepeler, altın vurgulu siyah-beyaz dekor ve peluş kürk yastıklar sizi karşılıyor, hepsi de marka üzerinde belirgin bir his veriyor. Samimi ve rahat, yokuşlarda turlar arasındaki molalar için mükemmel bir ortam.

Ürün sunumu söz konusu olduğunda, her şeyden biraz görmeyi bekleyebilirsiniz. Hazır giyim ve ayakkabı a la resort 2022'den aksesuarlara ve güzelliğe kadar, alışveriş yapanların yankı uyandıran bir şeyler bulması mümkün. Arpes-Ski koleksiyonuna yatırım yapmak isteyenler, yalnızca soğuk hava gardırobunuza ve kış sporlarına adanmış bir seri olan Chanel'in Coco Neige koleksiyonunu da inceleyebilir.

Lüks dağ vahasını ve onun özel teklifini deneyimlemeyi umuyorsanız, seyahatinizi gelecek ay pop-up sona ermeden önce planladığınızdan emin olun.