Jimmy Choo Mücevher Dünyasına Adım Attı
MODA

Jimmy Choo Mücevher Dünyasına Adım Attı

Jimmy Choo ilk mücevher koleksiyonunu piyasaya sürdü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mart 2022

Jimmy Choo ilk kez mücevher dünyasına açılıyor. Halihazırda gözlük, çanta, makyaj ve koku kategorilerine giriş yapan lüks ayakkabı markası, repertuarını bir kez daha genişletiyor.

İtalya'da hazırlanan ilk moda takı koleksiyonunda bilezikler, küpeler, kolyeler, yüzükler ve halhallar yer alıyor. Popüler markadan da tahmin edebileceğiniz gibi, koleksiyonun ihtişamı oldukça fazla.

Choi, bu koleksiyonun markanın mevcut aksesuar serisinin kusursuz bir uzantısı olarak tasarlandığını belirterek, "Bu koleksiyonu piyasaya sürmek için mükemmel bir zaman gibi geldi. Ayakkabılarımız ve çantalarımız genellikle ayakları süsleyen mücevherler olarak görülüyor. Bilekler, eller ve mücevher koleksiyonu bunun doğal bir uzantısı."

Choi'nin markanın "görsel DNA'sını" yakalamasını umduğu seri, ilhamını Jimmy Choo'nun dört imzalı tasarım kodundan alıyor: kristaller, inciler, monogramlar ve yıldızlar.

Gösterişli parça koleksiyonu zamansız olacak şekilde tasarlandı, ancak Swarovski kristalleriyle kaplı JC Star Studs'tan parlak incilerle süslenmiş klasik altın kaplama bileziğe sahip JC Pearl Cuff'a kadar çok Jimmy Choo dokunuşuyla harmanlandı. Choi, "Bu, çok değerli olacak önemli parçalardan oluşan bir koleksiyon" diye açıklıyor.