Klasik Smokine Lady Gaga Yorumu
MODA

Klasik Smokine Lady Gaga Yorumu

House of Gucci yıldızı Lady Gaga, "En İyi Film" ödülünü Liza Minnelli ile birlikte sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Mart 2022

2022 ödül devresi, Lady Gaga'nın şimdiye kadarki en göz alıcı görünümlerinden bazılarını sundu. BAFTA'daki göz kamaştırıcı zümrüt yeşili Ralph Lauren elbisesinden , Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ndeki dantelli avangard Gucci elbisesine kadar, yüksek moda çizgisinde hiçbir yavaşlama belirtisi yok.

Aktris, dün geceki geleneksel Akademi Ödülleri töreninde Liza Minnelli ile birlikte sunum yaparken, klasik siyah-beyaz smokine kadınsı bir hava kattı ve takıma elmas kolyeler, küpeler, siyah topuklu ayakkabı ve siyah bir papyon ekledi.

Gaga, Ridley Scott'ın House of Gucci filmindeki Patrizia Reggiani rolüyle En İyi Kadın Oyuncu adayları arasında yer almadığında Akademi hayranlarını şaşırtmıştı.

Ancak film, En İyi Makyaj ve Saç dalında bir adaylık elde etti. Gaga , Şubat ayında Instagram'da yaptığı bir paylaşımda kuaför Frederic Aspiras'ı bu onur için tebrik etti.

Gaga, 2019'da ilk Oscar'ını evine götürdü ve A Star Is Born'dan hit "Shallow" ile En İyi Orijinal Şarkı ödülünü kazandı. Aynı yıl, Bradley Cooper'ın yönettiği filmdeki Ally rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmişti.