Kate Moss Messika ile Metaverse'de!
MODA

Kate Moss Messika ile Metaverse'de!

Moda efsanesi Kate Moss, 28 Mart'tan itibaren iki hafta boyunca stil oyunu DREST’in ilk konuk avatarı oluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Mart 2022

Dünyanın ilk lüks moda ve stil oyunu DREST, oyuncularını Kate Moss'a Parizyen mücevher evi Messika'nın süper modelle yaptığı çarpıcı iş birliğinden parçaların yanı sıra, içinde Gucci, Bottega Veneta ve Loewe'ünde bulunduğu 250'yi aşkın lüks moda evinin giysi ve aksesuarlarıyla şıklık ve stil katmaya davet ediyor.

Mobil uygulamada yer alan ve Valérie Messika ile Kate Moss'un birlikte tasarladıkları Messika by Kate Moss koleksiyonunun ilk serisi 2020'de ve ikincisi ise 2021'de piyasaya sürülmüştü.

Mobil oyun uygulaması DREST, yeni piyasaya sürdüğü hiper realistik yakın plan modunu öne çıkarmak için süper model Kate Moss ile boydan boya ve yakın plan mücevher çekimi yaparak Kate'in ikonik moda seçimlerine adeta saygı duruşunda bulunuyor ve kullanıcılarına süper modelin stilini seçme şansı sunuyor.

Bu gelişmiş mobil oyunun en önemli özelliği, oyuncuların yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlarken, aksesuar stilleri ve güzellik detaylarıyla da ayrıntılı bir şekilde hünerlerini sergilemelerine olanak sunması.

"DREST'in benden yarattığı avatarı görmek inanılmaz bir deneyim oldu; tıpkı Messika için hazırladığım mücevher koleksiyonumu tasarlarken olduğu gibi, kreatif sürece dahil olmaktan çok keyif aldım. Valérie Messika'yla birlikte hazırladığımız parçalar bu oyunla çok iyi uyum sağlıyor, çünkü
oyunun içinde birçok stil seçeneği var. Üstelik DREST, koleksiyonu tamamen yeni bir izleyici kitlesine sunacak.Önümüzdeki iki hafta boyunca oyuncuların bana nasıl bir stil kazandıracaklarını görmek için heyecanlıyım. Benim tavsiyem mi? Asla çok fazla pırlanta takmış olmazsın!" Kate Moss

DREST stilistleri, her fotoğraf çekiminde Messika by Kate Moss'tan bir parça tercih ederken bu parçalar tüm oyuncular için Kate'in stil mücadelelerinde kullanılması için ücretsiz sunulacak.

Messika Haute Joaillerie Koleksiyonu kolyeler, bilezikler, küpeler ve saç aksesuarlarından oluşuyor. Bu parçalar Kate ve Messika'nın Kreatif Direktörü Valérie Messika'nın iş birliğiyle, modelin kişisel mücevher koleksiyonundan ilham alınarak tasarlandı.

Ayrıca Messika, bir DREST stilistini 50.363 TL değerinde sarı altından bir pavé Baby Move kolye ile ödüllendirecek. Kazanan stilist ise Kate tarafından belirlenecek. Messika'nın özel Move Koleksiyonu'ndan bir parça olan ikonik Baby Move hareket halindeki üç pırlantadan oluşuyor.

"Oyuncuların DREST metaverse'teki Messika meydan okumasına nasıl dahil olacaklarını ve stil ikonu Kate Moss'un avatarını nasıl şekillendireceklerini görmek için çok heyecanlıyım. İnsanların pırlantalara olan ilgisi ve modayı mücevherlerde deneyimlemeleri benim için her zaman önemli olmuştur. Mücevherler hiçbir zaman gözünüzü korkutmamalı; net bir kural yok. Pırlanta asla ara sıra takılan bir şey olarak da görülmemeli. DREST'teki Messika meydan okumasının bu tabuların yıkılmasına yardımcı olacağına inanıyorum." Valérie Messika, Messika'nın Kurucusu&Kreatif Direktörü.