Billie Eilish x Nike Buluşması
MODA

Billie Eilish x Nike Buluşması

Grammy ödüllü pop yıldızı Billie Eilish, yeni bir iş birliği için spor ayakkabı otoritesi Nike ile bir araya geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2022

Billie Eilish ile ortaklaşa hazırlanan kapsül koleksiyon klasik Nike silüetleri içeriyor. Örneğin; kült favori Air Force 1! Ancak stil, sanatçının zahmetsiz havalı estetiği ve çevreye duyarlı bir dokunuşla yeniden tasarlandı.

Tüm ürünler yalnızca sürdürülebilir malzemeler kullanılarak elden geçirildi ve eşleştirmesi kolay bir renk paleti sergiliyor.

Eilish bir basın açıklamasında, "Bu koleksiyonla ilgili zorluk ve fırsat, orijinallere saygı duymak, ancak onları benim yapmaktı. Çevresel olarak tercih edilen malzemeleri yapabileceğimiz yerlerde karıştırmak ve onları taze hissettirecek bir şekilde sunmak benim için de önemliydi." dedi.

Sürdürülebilir AF 1 High "Mushroom", baştan sona ten rengi bej tonunda tek renkli bir görünüme sahip. Bu arada, Alpha Force Low ve Air Trainer 3'ü anımsatan beş kalın orta ayak kayışı, ayak parmaklarında başlayan ve yakalarda biten üst kısma yerleştirildi.

Nike x Billie Apparel Collection ise Billie Eilish temalı grafikler ve yeni bir mantar rengiyle süslenmiş kapüşonlular, eşofmanlar ve tişörtlerden oluşan bir seçki.

Billie Eilish x Nike Air Force 1 High "Mushroom" ve giyim serisi, şarkıcının web sitesi aracılığıyla 24 Nisan'da satışa sunulacak. Nike SNKRS, 25 Nisan'da daha sonraki bir lansmanı alacak.