Tarafını Seç: Gıgı Hadıd mi? Haıley Bıeber mı?
MODA

Tarafını Seç: Gıgı Hadıd mi? Haıley Bıeber mı?

İki idol ve iki çarpıcı blazer yorumu karşı karşıya.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2022

Yaz favorisi olan stil dozu yüksek beyaz blazer ceket, iki stil ikonunun yorumuyla karşınızda. Görünümleri yakından inceleyelim.

Konfor Alanı

Yer aldığı her podyumun adeta tozunu attıran Gigi Hadid, cool ve konforlu bir yaz akşamı geçirmek için kruvaze beyaz blazer ceketini bir sezonu adeta sallayan sporcu taytıyla tamamlamayı tercih etmiş. Açık pembe tonlarındaki baskılı t-shirt'ü, sneaker'ları ve Marni çantasıyla çabasız şıklığı bir görünümde özetlemeyi başaran genç model, ayakkabısında, çoraplarında ve ceketinde kullandığı beyaz rengi oval çerçeveli gözlüğünde de tekrarlamış. Gigi Hadid'in altın detaylı zincirli kolyesi ve halka küpeleriyle ceketin ruhuna gönderme yaparak spor ve klasik arasında sürdürdüğü görünümü başlı başına bir ilham kaynağı. Eğer konforunuzdan ödün vermeden dikkat çekici bir gün geçirmek istiyorsanız hazırlıkalra gardırobunuzdan beyaz blazer ceketinizi çıkarmakla başlayabilirsiniz.

Oversize Aşkına!

Tarzı ve güzelliğiyle yaptığı her seçimi bir trend haline getiren Hailey Bieber, nefes kesici bir görünümle karşımızda. Bieber tercih ettiği oversize takım elbisesi ile adeta bir kuğu gibi görünüyor. Ortadan ikiye ayırarak tepesinde yaptığı sımsıkı topuzu ve altın detaylı takıları özenli bir görünüm yaratsa da takım elbisesinin altına giydiği ikonik Air Jordan ayakkabıları ile umursamaz tavrını konuşturuyor. Gigi Hadid'in aksine ceketini takım pantolonuyla giymeyi tercih eden Hailey Bieber sneaker'larına rağmen daha ciddi bir siluet yaratmayı başarıyor. Extra oversize ceketinin içinde tercih ettiği minimal bra bu hacimli görünümde yaz hissini yaşatıyor. Hailey Bieber'ın zamansız görünümler arasına adını yazdıran bu kombini mutlaka denenmeli.