Yüksek Doz Feminen: Kıtten Heel
MODA

Yüksek Doz Feminen: Kıtten Heel

Nostaljik silueti yeni sezonla birlikte modern bir görünüme kavuşan kitten heel ayakkabılar, yaz görünümlerinleri için ideal tamamalyıcı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2022

Arkasındaki topuk detayıyla birlikte elegan ve feminen bir siluet barından kısa topuklu ayakkabılar, bizi karşılayan her yeni sezonda kendini güncelleyerek oyunda kalmayı başarıyor. Formu ve topuk boyu itibariyle nostaljik çağrışımlar yapan bu model her markanın kendi dokunuşuyla bambaşka bir şekle dönüşüyor. Sizler için haftanın en yeni tasarımlarını derlediğimiz seçki, Dior'dan Versace'ye lüks dünya markalarının favori ürünlerinden oluşuyor. Kimi tasarımların bünyesinde yazın canlı renklerini ve modern materyallerini barındırsa da Dolce & Gabbana örneğinde olduğu gibi bazı markalar klasik görünümden şaşmıyor. Haftanın en yeni ayakkabılarına yakından göz atalım.

Dior - J'ADIOR SLINGBACK PUMP

Dior'un bu tasarımındaki fitilli doku ve 2023 Sonbahar/Kış defilelerinde de sıkça göreceğimiz fuşya, ikonik bir yaz görünümü için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

Versace- SAFETY PIN PATENT MID-HEEL PUMPS

Versace'nin ikonik altın firketesi ayakkabının gövdesi ve arkası arasında bir köprü görevi görüyor. Adımlarınızda gücü ve cüretkarlığı taşımaya hazır mısınız?

Prada - BRUSHED LEATHER SLINGBACK PUMPS

Prada kitten heel ayakkabıların yeniden trend olmasını sağlayan öncü markalardan. Birçok renk seçeneği arasından radarımıza takılan bu renk için mavinin en modern tonu diyebiliriz.

Miu Miu - LEATHER LOAFERS WITH HEEL

Miu Miu'nun pembe renkli tasarımı renginin aksine oldukça sert bir etkide. Feminen ve maskülen kavramları arasında gezinmeyi seviyorsanız doğru adrestesiniz.

Dolce & Gabbana - IGUANA PRINT CALFSKIN WITH DG LOGO

Riske girmek istemeyenler için Dolce & Gabbana altın tokalı siyah tasarımıyla birlikte daimi şıklık vaat ediyor.

Valentino - VLOGO SIGNATURE CALFSKIN SLINGBACK PUMP

Nude renkli içi kırmızı detaylı deri kitten heel her kadının sahip olması gereken demirbaşlar arasında yer alıyor. İster siyah bir elbiseyle ister bir jean ile kullanabileceğiniz bu tasarım zamansız stile giden yolda en yakın destekçiniz olacak.

Tom Ford - LEATHER AND MIRROR LEATHER CAP TOE SLINGBACK

Tom Ford ayakkabının ucunda kullandığı altın renk ile tasarımını ihtişamın sembolü haline getiriyor.

Louis Vuitton - ARCHLIGHT SLINGBACK PUMP

Louis Vuitton'un siyah ve beyaz oalrak iki renkli olarak çalıştığı bu tasarım her görünüm için kurtarıcı görevi üstleniyor.