Louis Vuitton ''Spring in the City'' Koleksiyonu
MODA

Louis Vuitton ''Spring in the City'' Koleksiyonu

Kaliforniya baharının enerjisini yayan Spring in the City koleksiyonu, şehir tatilinden sahil kaçamağına uzanan mükemmel bir gardırop sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Nisan 2022

İlkbahar gün doğumunun canlı paletinin ilham verdiği renk gradyanını benimseyen yeni parçalar, Monogram baskılı ipek ve Damier Graphite baskılı denimde hayat buluyor. Koleksiyon Monogram Flower Louisette küpelerle ideal bir şekilde tamamlanıyor. Özgürlük ve rahatlıktan referans alan Louis Vuitton'un sembolik tasarımları güneşli Kaliforniya parıltısını yayıyor. Parlak bir 3D efektle güncellenen Papillon, Petit Sac Plat ve Onthego çantalar gibi ikonik parçalar koleksiyonda göz kamaştırıyor. Sıcak bej, pudra ve koyu pembe renkteki tasarımlar kumsaldaki keyifli bir günü anımsatıyor.

Çöllerden yemyeşil bahçelere, palmiye baskılı tişörtler koleksiyonun yüksek belli kargo pantolonları ve safari şortlarıyla tezat oluştururken, rafya ve kabartmalı deri ikilisi bir tatil çağrısında bulunuyor. Adeta ikinci bir deri gibi saran ultra hafif degrade naylon ceket ise koleksiyonun plaj görünümlerini ve sıcak kum tonlarını tamamlıyor.


Zarif ama bir o kadar çarpıcı renk ve grafik çizgilere sahip tasarımlar ışıltılı bir baharın habercisi oluyor.