Louis Vuitton'un Fantezi Dünyasına Yolculuk
MODA

Louis Vuitton'un Fantezi Dünyasına Yolculuk

Louis Vuitton’un ipek ve güneş gözlüğü koleksiyonları Maison’un mirasını yeniden yorumluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Nisan 2022

Louis Vuitton'un ipek ve güneş gözlüğü koleksiyonları Maison'un mirasını yeniden yorumluyor. Arşivsel ve ikonik ürünlerin değerli detaylarla süslendiği ve eğlenceli göndermelerle şekillendiği göz alıcı tasarımlar sınırsız hayal etrafında dönüyor.

İPEK

Canlı ve ışıl ışıl, Louis Vuitton'un ipek koleksiyonu yazın neşeli tonlarını kucaklıyor! Fransa ve İtalya'da geleneksel yöntemlerle üretilen eşarplar üç farklı boyutta karşımıza çıkıyor. (90, 70 ve 45 cm) Zincir, kordon ve asma kilitlerle süslü Monogram desenler; çok renkli sıcak hava balonları; çok sayıda bagaj etiketi; Damier optik illüzyon; vintage sandıklar ya da Monogram çiçekler …sayısız tasarımların tümü Maison arşivlerinden ilham alıyor. İpek fularlar, her tarza ya da ortama uyum sağlayan kontrast parlak renklerle yeniden canlanıyor. Çok renkli, canlı bir sanat eseri görünümündeki ipek fularlar üç farklı şekilde sarınma imkanı sunup, görünümlere farklı bir boyut kazandırıyor. Boynun etrafına dolandığında yüzü vurguluyor, bileğe zarif bir şekilde sarıldığında görünüme son dokunuşu yapıyor, bir çantanın sapını süslediğinde ise bir çeşit takı oluyor. Kullanıcının arzularına uyum sağlayacak şekilde tasarlanan bu aksesuar şıklığın vazgeçilmez bir unsuru haline geliyor.


GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Bu sezonun anahtar tasarımı, zarif ama cesur çizgiler barındırıyor. Coussin çantasındaki ikonik zincirden ilhamla Monogram çiçekler çerçevenin her iki yanındaki metal kenara işleniyor. Siyah veya krem asetatı süsleyen bu imza motifler, cat eye, büyük boy kare veya dikdörtgen olmak üzere 3 farklı formda tüm stillere uyuyor.

Louis Vuitton'un kodlarının baştan sona yansıtıldığı koleksiyon Maison'un olağanüstü bilgi birikimini yansıtıyor.