Michael Kors İlk Çocuk Koleksiyonunu Duyurdu
MODA

Michael Kors İlk Çocuk Koleksiyonunu Duyurdu

Michael Kors'un en iyileri artık minikler için de mevcut.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Nisan 2022

Michael Kors, kadınların giymek isteyeceği türden giysiler tasarlıyor. Her koleksiyon kolay silüetlerle dolu ve tamamen Amerikan hissi ile aşılanmış. Şimdi tasarımcı, bu sportif-şık estetiği yeni bir çocuk giyim serisine genişletiyor ve kadın giyim markasının küçük bedenler için sunduğu en iyiyi yeniden yorumluyor.

Michael Kors, 2022 İlkbahar sezonu için ilk çocuk serisini başlatmak için Fransız lüks grubu Children Worldwide Fashion (CWF) ile ortaklık kurdu. Klasik MICHAEL Michael Kors koleksiyonundan ilham alan koleksiyon, "mini-me"niz için bir dizi pratik ama havalı spor giyim stili içeriyor.

Koleksiyonu sergileyen yeni kampanya, her bir parçanın karada, gökyüzünde ve denizde çok yönlülüğünü gösterirken markanın mükemmel jet sosyete havasına uyum sağlamak için İspanya kıyılarında İbiza'da çekildi. Kapsamlı temayı yeni zirvelere taşıyan Michael Kors, yeni genişlemeyi kutlamak için çocuklara uygun aktivasyonlarla tamamlanan bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Koleksiyonda 4 ila 14 yaş arası kız çocukları için giyim ve aksesuarlar yer alıyor. Seride kolsuz jarse elbiseler, markalı jakar şeritli muflon etekler, eğlenceli çiçekli elbiseler ve etekler gibi havalı, klasik parçalar bulunuyor. Ayrıca bir sonraki aile tatiliniz için uygun mayoların yanı sıra çeşitli gündelik aksesuarlar (beyzbol şapkaları, kova şapkalar ve kalp şeklindeki çantalar) var. Kapsül, çocukların çocuk olmalarını sağlarken, gardıroplarında çok işe yarayacak, modanın öncüsü parçalardan oluşan bir koleksiyon sunuyor.

Bu yılın ilerleyen aylarında alışveriş yapanlar, yürümeye başlayan çocuk ve bebek boyutları da dahil olmak üzere eksiksiz bir çocuk teklifi bekleyebilir.