Miu Wander: Miu Miu'nun Kodlarını Yeniden Betimliyor!
MODA

Miu Wander: Miu Miu'nun Kodlarını Yeniden Betimliyor!

Wander: Dolaşmak, keşfetmek, merakı gidermek… Ortaya çıkarmak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mayıs 2022

Bu içgüdüler, Miu Miu kimliğinin yeniden keşfi olan, Miuccia Prada imzalı Miu Wander el çantasına yeni bir bakış açısıyla ilham veriyor.

Miu Wander, Miu Miu'nun kodlarını taptaze bir tavırla yeniden betimliyor. Miu Miu'nun ayırt edici özelliği haline gelen hem eğlenceli hem de sofistike Matelassé derisiyle işlenmiş Miu Wander'ın kıvrımlı hatları her zaman her yerde varolan bir dişiliğin sınırlarını çiziyor. Yastıksı yüzeyi dokunmaya davet ederken, kolay tutuşu estetik bir pratiklik sunuyor. Miu Wander size istediğiniz gibi dolaşma özgürlüğü veriyor.

Euphoria ve The White Lotus'un ünlü oyuncusu Sydney Sweeney, Tyrone Lebon tarafından fotoğraflanan kampanyada Miu Wander'ın yüzü olarak rol alıyor. Sydney'in oynadığı karakterler tarafından somutlaştırılan asi ruh Miu Miu'nun dünya görüşünü yansıtırken, Miu Miu kızının genç, enerjik ve sınır tanımayan özellikleri de çekimde yeniden hayat buluyor.

Kampanyada Sydney'in, klasik film fotoğraflarını hatırlatan portreleri esrarengiz ve anlaşılması zor geniş bir anlatının parçaları gibi konumlanıyor. Farklı ruh halleri ve duygular arasında geçiş yaparken izleyiciyi senaryolar hayal etmeye, olay örgüleri tasarlamaya teşvik ediyor. Portreler, zihne dolaşması için ilham veriyor. Tıpkı Miu Wander gibi…