Victoria's Secret ile Bulutların Üzerinde
MODA

Victoria's Secret ile Bulutların Üzerinde

Yeni Victoria's Secret Love Cloud koleksiyonu rahatlık ve özgürlük hissini bambaşka bir boyuta taşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mayıs 2022

Kendinizi bir bulut kadar hafif hissetmek ister misiniz?

Victoria's Secret'ın yeni Love Cloud koleksiyonu, adeta bulut hafifliğindeki pedleri ve yumuşacık kumaşları ile sofistike konfor için yeni bir standart belirliyor. Markanın şimdiye kadarki en sevilen koleksiyonlarından favori özellikleri birleştirdiği tasarımlar, bugüne kadar giydiğiniz en rahat iç giyim parçaları olma iddiasında.

Bulutların hafifliğinden ilham alan koleksiyonda, pürüzsüz görünüm sunan şık tasarımlar, vücuda tam uyum sağlayan ve tüm gün rahatlık sunan ayarlanabilir askılarla tamamlanıyor. Süper yumuşak kumaş, pürüzsüz arka ve yan bantlar, tamamen ayarlanabilir askılar ve markanın imzası olan altın renkli V aksesuarı ile koleksiyon; sütyenlerde 32B'den 38DDD'ye, külotlarda ise XS'den XL'ye uzanan geniş beden aralığı ile tüm kadınlara mükemmel konfor vadediyor. Amerika'da lansmanı yapılan koleksiyonu tüm Victoria's Secret mağazalarında ve victoriassecret.com.tr adresinde keşfedebilirsiniz.

Victoria's Secret iç giyim tasarım direktörü Jannie Schaffer, "Love Cloud, müşterilerimizin gerçek ihtiyaçları dinlendikten sonra, onlardan ilham alınarak tasarlandı. Koleksiyonda seksilik, fonksiyonellik ve rahatlık bir arada." diyor.

Tamamen konfora odaklanan yeni koleksiyonun tanıtımını farklı yaşlarda, kültürlerde ve mesleklerde, her biri hikayesi ve başarıları ile ilham veren 18 kadın ile yapan Victoria's Secret, bu etkileyici kampanya ile tüm kadınları kucaklama, kutlama ve destekleme konusundaki kararlılığının altını çiziyor.