Bella Hadid Swarovski'nin Yeni Yüzü Olarak Işıldıyor
MODA

Bella Hadid Swarovski'nin Yeni Yüzü Olarak Işıldıyor

Swarovski, Bella Hadid'i marka elçisi ve son kampanyasının yüzü olarak adlandırarak yeni nesil için pazarlamasını hızlandırıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2022

Giovanna Engelbert, Swarovski'nin kreatif direktörü olarak atandığından beri yüksek modadaki ustalığını sergilemeye devam ediyor. Bugün süper model Bella Hadid, kristal markasının son yüzü olarak açıklandı. Mert Alas ve Marcus Piggott tarafından fotoğraflanan portreler, Hadid'in birçok yönünü ve böylece kendinizin farklı versiyonlarını sergilemek için dönüştürücü renkli kristallerin nasıl olabileceğini yansıtıyor.

Engelbert, yeni ilham perisi hakkında "Bella, aynı kız olarak güven ve otorite ile kalırken sportiften göz alıcıya geçiyor" dedi. "Bu anlamda Swarovski'nin değerlerini mükemmele taşıyor. Bugün, kristaller günlük gardırobumuzun dinamik bir parçası: bireysel tarzınızı ayrıntılı olabileceği kadar rahat olabilecek bir şekilde vurgulamanın bir yolu. Bella bu ruh halinin poster kızı."

Hadid bir yıl boyunca büyükelçi olarak görev yapacak ve Engelbert, planın 12 ay boyunca "ortak fikirlerimizi farklı etkinliklerle paylaşmak" olduğunu söyledi.

Engelbert, iki yıl önce şirketin ilk küresel yaratıcı direktörü olarak göreve başladığından beri markanın görünümünde ve verdiği hissiyatta kapsamlı değişiklikler yapıyor. Swarovski mücevherlerini daha az resmi hale getirmeye çalışıyor ve bir gökkuşağı renkli kristaller, yeni kesimler ve moda öğeleri gibi her gün giyilmesi gereken daha büyük, daha cesur mücevherlerle daha genç bir kitleye hitap etmek istiyor.

Hadid, işi kabul ettiğini çünkü "Swarovski tüm insanları ve modern cazibe fikrini kutluyor ve buna bayılıyorum. Ayrıca yeni koleksiyonları ve markanın, özellikle Giovanna'nın yaratıcı vizyonu altında son iki yılda yaptıklarını seviyorum. Swarovski'yi gerçekten geleceğin çağdaş mücevher markası olarak görüyorum." dedi.

Bulgari'den Tag Heuer'e ve Dior Beauty'ye uzanan markaların elçisi olan model, mücevherin dönüştürücü bir güce sahip olabileceğine de inanıyor. "Ruh halinizi yükseltebilir ve kişisel inançların, imajımızın ve kültürümüzün simgesi olabilir. Sevgi duygularını ifade edebilir ve aynı zamanda hayatımızdaki tüm bu önemli anları işaretleyebilir. Benim için mücevher güven verir ve kişiliğimi ve o günkü ruh halimi yansıtır. Hayatımın çok büyük bir parçası" dedi.