Anthony Hopkins, Loewe'un Yeni Yüzü!
MODA

Anthony Hopkins, Loewe'un Yeni Yüzü!

Loewe, beklenmedik bir kampanyanın gücünü biliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mayıs 2022

Lüks marka Loewe, Jürgen Teller ile Pre-Fall 2022 kampanyalarında oldukça benzersiz bir yıldız ekibine yer verdi. Kampanya, Aktör Sir Anthony Hopkins, Suudi Arabistanlı müzisyen Alewya, Kaia Gerber, Japon Paralimpik atlet Maya Nakanishi, heykeltıraş Lynda Benglis ve İrlandalı aktör Jessie Buckley dahil olmak üzere her yaştan kişiyi içeriyor.

Gerber'in köpük dolu bir küvette, Amazona 16 Square çantasını değerli bir mülk gibi elinde tutması ile aktör Josh O'Connor'ın bir sahada halter pozunda palto giymiş olması arasında, sosyal medyada bolca viral anlar yarattı. Anthony Hopkins ise Loewe'un yeni kampanyasında donut baskılı bir t-shirt giyiyor.

Loewe kreatif direktörü Jonathan Anderson, Hopkins ile ilgili "Onu tamamen büyüleyici buluyorum. O gerçek bir oyunculuk efsanesi elbette ama sette bize karşı çok nazikti." dedi.

Sinemanın yaşayan efsanesi olarak anılan Hopkins, 'Baba' (The Father) filmiyle 2020'de En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülerek, bu ödülü alan en yaşlı kişi olarak tarihe geçti. İlk Oscar'ını Kuzuların Sessizliği filmindeki rolüyle 30 yıl önce alan Hopkins, 'Zero Contact' ve 'Armageddon Time' projeleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.