Bella Hadid, Cannes Film Festivali'ne Geri Döndü
MODA

Bella Hadid, Cannes Film Festivali'ne Geri Döndü

Bella Hadid, Cannes Film Festivali'nde Vintage Versace elbisesi ile Eski Hollywood'u benimsiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Mayıs 2022

Cannes modasının hüküm süren kraliçesi, bir başka göz alıcı kırmızı halı görünümüyle prestijli film festivaline geri döndü. Bella Hadid, The Innocent'in gösterimi için ikonik kırmızı halı kaplı merdivenlere geldi. Model ve Kin Euphorics ortağı, İtalyan moda evinin 1987 ilkbahar koleksiyonundan vintage bir Versace parçasını tercih etti.

Eski Hollywood'un cazibesini yansıtan şık siyah straplez elbise, vücudu saran bir denizkızı silüetine dönüştü ve belinde, sırtında büyük bir fiyonk ile bağlanan hacimli bir drape detayına sahipti.

Bir çift damla pırlanta küpe ve yüzükle minimal aksesuarla görünümünü tamamladı.

Geçen yılki festivalde Hadid, bir dizi göz alıcı kırmızı halı kıyafetiyle sıçrama yapmıştı. Hadid katıldığı ilk gün, ilk kez Jean Paul Gaultier'in ilkbahar/yaz 2002 podyumunda Naomi Campbell'de görülen vintage bir elbise seçti. Bedene oturan beyaz elbise, göğsünü çaprazlayan siyah tül bir yakaya ve arkada onunla uyumlu bir püsküllü tül kuyruğuna sahipti.

Ayrıca Daniel Roseberry tarafından tasarlanan Schiaparelli'nin sonbahar/kış 2021-22 koleksiyonundan avangart bir elbiseyi de unutulmaz bir şekilde giydi . Uzun kollu siyah yün elbise, Hadid'in göğsünün altına inen, ciğerlerin geçiş yolu şeklinde altın kaplama bir kolyeyle kapatılan ve yapay elmaslarla süslenmiş bir yaka içeriyordu. Aksesuarlar için yakut damla küpeler ve yüzükler taktı.