Naomi Campbell Self-Portrait'in Çantalarına Öncülük Ediyor
MODA

Naomi Campbell Self-Portrait'in Çantalarına Öncülük Ediyor

Self-Portrait, Naomi Campbell'ın başrolde olduğu kampanyasıyla ilk çanta koleksiyonunu tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Haziran 2022

Moda markası Self-Portrait, süper model Naomi Campbell'ın başrolde olduğu 90'lardan ilham alan bir kampanyayla ilk çanta koleksiyonunu piyasaya sürdü.

Bow Bag, "Self-Portrait gardırobunun kolaylık ve özgürlüğünden" ilham alan 'Bow Mini' ve 'Bow Micro' olmak üzere iki stille piyasaya çıkıyor. 90'lara saygı duruşu niteliğindeki çantalar, tamamen pürüzsüz Nappa deriden üretilmiş zamansız, yapısal çapraz vücut silüetiyle kadınlığa eğlenceli bir selam sunuyor.

Çantalar iki boyda olmanın yanı sıra siyah, beyaz, pembe, mavi, karamel ve fıstık gibi farklı renklerde, François Kramer'in Fransa İmparatoriçesi Eugenie için yarattığı 'Fiyonk Broş'undan esinlenilen ön tarafında kristal kaplama veya dövülmüş altın fiyonklu olarak sunuluyor.

Self-Portrait'in kurucusu ve yaratıcı direktörü Han Chong, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Markamızla ilgili en sevdiğim şey, müşterimizin sürekli olarak gelişmesi ve bu nedenle, kişiliğinin farklı katmanlarıyla konuşmanın yeni yollarını bulmak için her zaman ilham alıyorum. Self-Portrait kadınımızın gardırobunu aksesuarlarla genişletmek uzun zamandır benim için bir tutkuydu ve şimdi nihayet buradayız!"

"Ürün teklifimizin doğal bir evrimi olan çantalar artık koleksiyonlarımızın kalbinde yer alacak ve Bow Bag, kategoriyi tanıtmanın en iyi yolu gibi geldi. Klasik hissettiren ve aynı zamanda Otoportre kadınının özgür ruhunu içine alan bir şekil bulma fikri gerçekten hoşuma gitti; rahatlamış, güçlenmiş ve gardırobuyla eğlenmekten korkmuyor. Bow Bag'ın şekli - güçlü ama kadınsı - mutlu bir şekilde canlandırıcı bir kıvrım ile zamansız bir tasarımdır ve önümüzdeki yıllarda birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.