Britney Spears'ın Gelinliğine Yakın Bakış
MODA

Britney Spears'ın Gelinliğine Yakın Bakış

Britney Spears'ın Versace gelinliği zarafetiyle göz kamaştırdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Haziran 2022

Zor günleri geride bırakan Britney Spears, nişanlısı ile Sam Asghari ile renkli bir düğün yaptı. Babasıyla geçirdiği zor dava süreci ve bebeğini kaybetmesinin ardından artık mutlu olmak istediğini sık sık belirten şarkıcı, Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace ve Selena Gomez gibi isimlerin katıldığı 100 kişilik samimi bir törenle dünyaevine girdi.

Versace imzalı zarif gelinliğinin portre yakası ev sırtında inci düğmeleri vardı. Tamamı Versace Atelier'de el yapımı olan parçanın yapımı 700 saat sürdü. İpek saten süslemeyle vurgulanan ipek tül duvak ve uyumlu saten topuklular, görünüme son rötuşları ekledi.

"BAŞARDIKK! EVLENDİK!!" notunu hayranlarıyla paylaşan Spears, düğün öncesi panik atak geçirdiğini belirse de harika bir gün yaşadığını dile getirdi. Düğünü kendi evinde yapan şarkıcı, düğününe katılan ünlü isimlere de teşekkürlerini sundu.

Amerikalı oyuncu ve sunucu Drew Barrymore düğüne katılan isimler arasındaydı. Oyuncu, Selena Gomez ve Britney Spears ile birbirine sarıldıkları anları paylaştı.

Britney Spears'ın dans videolarında şarkılarını sık sık kullandığı Selena Gomez de davete katılan isimler arasındaydı. Oyuncu paylaşımında 'Tebrikler Britney! Düğün gününde seninle olmak büyük bir onurdu. Seni seviyorum!!" ifadelerini kullandı.

Elbisenin tasarımcısı Donatelle Versace, aynı zamanda Paris Hilton'ın da elbisesini hazırladı. İtalyan tasarımcı sosyal medya hesabından "Ne geceydi ama! Özgürlüğü ve aşkı kutladığımız bu gecede arkadaşlarımla beraber olmak harikaydı" notunu düştü.

Spears'ın eski dostlarından biri olan ikonik şarkıcı Madonna da yıldızın düğününe katıltı. Renkli bir elbise tercih eden Madonna, Spears ile after parti pozu verdi.