Emily Ratajkowski'nin Monokrom Sokak Stili
MODA

Emily Ratajkowski'nin Monokrom Sokak Stili

Emily Ratajkowski'nin günlük stili daima iyi görünüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2022

Emily Ratajkowski'nin stilini sergilemek için dışarı çıktığı bir gün, ünlülerin sokak stili için iyi bir gün anlamını taşır.

Konuya ilişkin örnek: Model ve My Body yazarı geçen hafta sonu New York'ta tamamı Orseund Iris markasına ait baştan aşağı bir krem kombiniyle görüldü. Ratajkowski, New York merkezli sevilen markadan bir hırka, kare yakalı bir bralet ve kloş ribanalı pantolon da dahil olmak üzere çok hoş bir triko üçlüsü giydi. Düğmeleri açık bırakılan hırka ile kıyafet, bralet giymeyi sevenler için mükemmel bir ilham kaynağı oldu.

Ayakkabı için Ratajkowski, süet panelli beyaz Loewe Ballet Runner Sneakers'ı tercih etti. Şeffaf çerçeveli güneş gözlükleri ve göz kamaştırıcı bir kolye kolye ile görünümünü tamamladı.

Havalar ısındığından, modelin bir dizi farklı (hepsi çok EmRata-vari) görünümde denemeler yaptığı görüldü.

Mayıs ayında, şeffaf siyah bir elbise giyerek köpeğini gezdirirken fotoğraflandı. Parti yaparken, parlak turuncu bir mini elbise ve başka bir örnekte, fileli kolsuz bir balıkçı yaka ile dışarı çıktı.

Geçen ay aynı zamanda kırmızı halı stilinin parlamasına izin vermek için bir fırsattı.

2022 Met Gala için yazar , süper model Yasmeen Ghauri tarafından 1992 podyumunda giyilen renkli bir vintage Versace görünümünü giyerek etkinliğin Gilded Glamour temasını yorumladı. 75. Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında ise Miu Miu'nun vücudu saran, transparan dantelli elbisesiyle yürüdü.