Ralph Lauren, Wimbledon İçin Yeni Formaları Tanıttı
MODA

Ralph Lauren, Wimbledon İçin Yeni Formaları Tanıttı

Polo Ralph Lauren, Wimbledon 2022 için sürdürülebilirlik odaklı yeni üniformalarını ortaya koyuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Haziran 2022

Her yıl düzenlenen Wimbledon turnuvası, birinci sınıf tenis için bir sahne olmanın yanı sıra, yaz sosyal takviminin de öne çıkan etkinliklerinden biri. Çilek, krema ve Pimm's bardaklarının yanı sıra Wimbledon, hem tribünlerde hem de sahada kusursuz stillerle anılır.

Devam eden ortaklıklarını sürdüren Polo Ralph Lauren, bu yılın resmi üniformalarını üreterek, hakemler ve top toplayıcılar için yeni tasarımlarını tanıttı.

Bu yıl, üniformalar, daha yüksek sıcaklıklarda nemi yöneten geri dönüştürülmüş Coomax elyaflarından hazırlanmış bir lacivert hırka gibi, sürdürülebilirliğin yanı sıra konfor ve nefes alabilirliğe odaklanılarak tasarlandı. Çizgili gömlek, beyaz pantolon ve inci detaylı etekler gibi diğer önemli parçalar da geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşturuldu.

Yeni görünüm, markanın mirasını modern fabrikasyonlar ve silüetler ile birleştirerek, Wimbledon turnuvasının mirasına ve saha görevlilerinin oynadığı önemli role saygı duyarken aynı zamanda zamansız Ralph Lauren estetiğini kutluyor. Örneğin, hakem spor ceketi, hem Polo Ralph Lauren hem de Wimbledon amblemlerinin yanı sıra, Ralph Lauren tarafından tasarlanmış bir Wimbledon imzası hatırası baskısı ile kaplandı.

Wimbledon ticari direktörü Gus Henderson, "Center Court of Church Road'un yüzüncü yılını kutladığımız bu yıl All England Club için özel bir yıl" diye açıklıyor. "Bu dönüm noktasına denk gelmek için, tüm kort yetkililerimizin, top toplayıcı erkek ve kız arkadaşlarımızın, ortağımız Polo Ralph Lauren tarafından üretilen yeni tasarlanmış üniformaları giyeceklerinden çok memnunuz."

"Organizasyonumuzun 2030 yılına kadar Çevreye Olumlu olma taahhüdü göz önüne alındığında, Polo Ralph Lauren'in Wimbledon için saha formalarının üretiminde çevresel sürdürülebilirliğe öncelik verdiğini görmek harika." dedi.