Kate Middleton 2022 Royal Ascot'ta Prenses Diana'dan İlham Alıyor
MODA

Kate Middleton 2022 Royal Ascot'ta Prenses Diana'dan İlham Alıyor

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın ilham perisi bir kez daha Prenses Diana!

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Haziran 2022

Cambridge Düşesi Kate Middleton, yarış pistine Alessandra Rich'in uzun kollu siyah beyaz puantiyeli elbisesiyle geldi ve geniş kenarlı bir şapka ile katı kıyafet kurallarına uyduğunu gösterdi.

Middleton'ın feminen desenli elbisesi, 1988'de aynı desene sahip bir elbiseyke Royal Ascot'a katılan kayınvalidesi Prenses Diana'ya bir saygı duruşu olarak algılandı.

Ancak Prenses Diana'nın Victor Edelstein puantiyeli elbisesi, 80'lerin tarzını yansıtan "Hanedan" tarzı omuz vatkaları ve beli kemerli, dizinin sadece bir santimetre yukarısında durduğu için daha cüretkardı.

Cambridge Düşesi, Diana'nın New York'taki Birleşmiş Milletler'de Henry Kissinger'dan aldığı insani ödülü kabul etmek için taktığı elmas ve South Sea inci küpeleriyle kıyafetini süsledi.

Middleton bu mücevherleri ilk olarak 2019 BAFTA'da halka açık bir şekilde taktı.

Düşes, Prens Philip'in Westminster Abbey'deki yaşamını kutlayan bir şükran töreninden Platinum Jübile turunun sonunda Bahamalar'a kadar en önemli kraliyet gezileri için sık sık Londra merkezli Alessandra Rich'e başvurdu.

Puantiyeli bir elbisenin zarafeti zamansızdır ve asla yanlış seçim yapmadığınızın garantisidir.

Middleton, geçtiğimiz birkaç hafta içinde Emilia Wickstead, Stella McCartney, Alexander McQueen ve daha fazlası dahil olmak üzere İngiliz tasarımcıları destekleyen güçlü bir moda yörüngesinde bulunuyor.

Prenses Diana'ya saygı, düşesin her yerde kraliyet hayranları tarafından alınacağını bildiği tatlı bir nişan, ancak aynı zamanda monarşiye olan bağlılığının ve belki de salı günü 40 yaşına girecek olan kocası Prens William'a yürekten bir övgünün işareti.