Gucci x Harry Styles Koleksiyonu: Ha Ha Ha
MODA

Gucci x Harry Styles Koleksiyonu: Ha Ha Ha

Gucci ve Harry Styles, "Ha Ha Ha" adlı bir koleksiyon üzerinde iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Haziran 2022

Gucci, Kreatif Direktör Alessandro Michele ile İngiliz şarkıcı-söz yazarı ve oyuncu Harry Styles arasındaki dostluğun sentezi olan Gucci HA HA HA koleksiyonunu sunuyor.

Gucci'nin Kreatif Direktörü Alessandro Michele, Harry Styles'tan bahsederek ve İngiliz şarkıcı ve oyuncuyla olan dostluğundan kaynaklanan Gucci Ha Ha Ha koleksiyonunu sunarken, "Benimle birlikte tasarlamak, benim onunla şarkı söylemekten daha kolaydı" diye espri yaptı.

Kapsülün adı sadece Michele ve Styles'ın isimlerinin baş harflerinin harmanlanmasından değil, yıllardır birbirlerine mesajlarını sonlandırmak için kullanılan gülen surat emojisinin yansımalı sesini de ifade ediyor.

Kapsüldeki her görünüm, Gucci'nin sunumu gerçekleştirdiği "Cavalli e Nastri" vintage mağazasında satılan diğer giysi ve aksesuarlarla iyi uyum sağlayan 70'lerin havasıyla birleştiriyor.

"Harry'nin büyük bir içgüdünün yanı sıra çok net ve kesin bir bakış açısı var ve kıyafetlerini büyük bir özenle seçiyor. Bu kapsül fikri basitliği içinde banal ve bu bir aşk eylemi ama değeri var, sofistike ve kumaşlara ve terzilik detaylarına çok dikkat ettik," dedi Michele.

Bir defaya mahsus olan koleksiyon Ekim ayında mağazalarda olacak ve Michele bunun sadece Styles hayranlarını değil, aynı zamanda "kıyafet tutkusu olan herkesi" çekeceğine inanıyor.

Etkinlik, Milano Erkek Moda Haftası'nın bir parçasıydı ve Michele, yakında bir erkek giyim defilesi ile resmi takvime geri dönme olasılığını ima etti.