Georgina Sparks Gossip Girl'e Dönüyor
MODA

Georgina Sparks Gossip Girl'e Dönüyor

Gossip Girl 2. sezonu için yeni bir teaser, Georgina Sparks'ın dönüşüne işaret ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Haziran 2022

HBO Max'in Gossip Girl yeniden başlatılmasının 2. sezonu için yeni bir teaser, Michelle Trachtenberg'in eski kötü karakteri Georgina Sparks'ın geri dönüşünün sinyalini veriyor.

Aynı adı taşıyan çılgınca popüler CW serisinin bir uzantısı ve bağımsız devamı olan yeni Gossip Girl, Temmuz 2021'de HBO Max'te yayınlanmaya başladı ve 1. sezon, 2. bölüm geçen kasım ayında hizmete girdi. Yeni Gossip Girl, orijinal seriyle aynı devamlılığı paylaşsa da, büyük ölçüde hayatları, yine Kristen Bell tarafından seslendirilen isimsiz, her şeyi bilen blog yazarı tarafından sürekli olarak denetlenen seçkin Manhattan özel okullarından oluşan yeni bir gruba odaklanıyor. Gossip Girl'ün yeniden başlatılması karışık eleştiriler aldı; ancak, izleyici açısından büyük bir başarı elde etti ve ilk hafta sonunda en çok izlenen HBO Max orijinal dizisi rekorunu kırdı.

HBO Max, 1. sezon, 2. bölümün galasından önce Gossip Girl yeniden başlatılması için 2. sezon yenilemesini duyurdu . Şovun birinci sınıf koşusu sırasında, şovmen Joshua Safran, orijinal serideki ana karakterlerden hiçbirinin yeniden başlatmada görünmeyeceğini açıkça belirtti. Blair, Serena ve Dan gibi karakterlere doğrudan atıfta bulunuldu, ancak kendileri asla gösteriye katılamadı. Kıdemli diğer oyunculara gelince, yeniden başlatma, Dorota, Cyrus, Eleanor ve Vanya gibi Gossip Girl karakterlerini destekleyen bazı önemli görünümleri içeriyordu. Yine de, orijinal seriye yapılan en belirgin geri çağrı, Gossip Girl'ün yeniden başlatılmasının Milo Sparks'ı tanıttığı zamandı. Georgina Sparks'ın 10 yaşındaki oğlu, dizide yer aldı ve şimdi Milo'nun annesi de Yukarı Doğu Yakası'na dönüş yolunda görünüyor.

Yeni Gossip Girl, yaklaşmakta olan 2. sezonu için yeni bir teaser yayınladı ve Michelle Trachtenberg'in Georgina'sının dönüşünün ön izlemesini yapıyor. Yeni klip, izleyiciler arasında tek başına oturan Georgina'ya çarpıcı bir şekilde benzeyen birini bulurken, 2. sezondaki rolüyle ilgili daha fazla ayrıntı açıklanmadı.