Gucci ile Güneşe Doğru
MODA

Gucci ile Güneşe Doğru

Gucci, yaza hazır temel öğelerle dolu en yeni hazır giyim koleksiyonunu tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Haziran 2022

Gucci, sıcak ve güneşli mevsim için tasarlanan hazır giyim ve aksesuarlardan oluşan Towards The Sun koleksiyonuyla yaz aylarını kucaklamanıza yardımcı olmak için burada. Favori parçamız, artık ikonik bambu üst sapı içeren Diana çantasındaki bu houndstooth rafya ürünü olmalı. Önümüzdeki on yıllar boyunca yaz gardırobumuzun bir parçası olacak.

Massachusetts, Provincetown'un sahil kasabasında geçen özel bir kampanyada ortaya çıkan Gucci Towards The Sun koleksiyonu, Cape Cod'da yüzme, güneşlenme ve gezinme eylemleriyle dolaşırken görülüyor - tatil için rüya gibi bir övgü.

Hafif kumaşların canlı renkler ve desenlerle harmanlandığı koleksiyon, kumsalda uzanarak geçirilen günler için mükemmel. Moda evinin, GG monogramlı Marmont çantasından tropikal baskılı tek askılı tek parça mayoya, Aloha'dan ilham alan gömleklere ve hafif kruvaze blazerlere kadar tam aradığınız yaz parçasını bulacağınız garanti.

Fotoğraflar ve video, Cape Cod'un ilginç kuzey ucunda yüzme, güneşlenme ve deniz fenerinin etrafında gezinme gibi etkinliklere katılan bir dizi karaktere odaklanıyor. Fotoğraflar, tatil yapma eylemine bir övgü olarak, House'un seyahatteki yüzyıllık mirasını ilerleten Gucci Ophidia valizini de içeriyor.