Leonie Hanne İlhamını Barbie'den Alıyor
MODA

Leonie Hanne İlhamını Barbie'den Alıyor

Ünlü influencer'ın yaz mevsimine damga vuran görünümleri sizlerle.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Temmuz 2022

Pop kültürünü ikonik figürlerinden olan Barbie tam anlamıyla bulunduğum dönemi ele geçiriyor. Valentino defilesiyle başlayan pembe patlaması, Margot Robbie'nin Babrbie filminin başrolünde yer alacağının duyurulması, Balenciaga'nın Londroa'da açtığı tamamı pembe kürkle kaplı olan pop-up mağazası, Machine Gun Kelly'nin "Life In Pink" belgeseli... Az önce saydıklarımız pembe'nin ve Barbie'nin öne çıktığı en önemli olaylardan sadece birkaçı. İçinde bulunduğumuz pembe farkındalığıyla gözlerimizi giydikleriyle ve güzelliğiyle moda dünyasının gözde influencer'ları arasında yer alan Leonie Hanne'ye çeviriyor. Hanne'nin Instagram hesbaında yaptığımız turda radarımıza ilhamını Barbie'den alan görünümler takılıyor. Leonie Hanne'nin Barbie'den ilham alarak sergilediği favori 5 görünüm sizlerle.

Barbie Şehirde

Leonie Hanne, buradaki görünümünde bizlere şehrin içindeki Barbie'yi hatırlatıyor. Topuklu pembe terlikleri, pastel tonlardaki yeşil eteği ve oversize ceketiyle çabasız şıklığa imza atıyor. Açık saçları ve pembe çerçeveli gözlükleriyle görünümündeki eğlence dozunu arttırıyor.

Şeker Tadında

Leonie Hanne yaz görünümlerinde topuklu terliklerden vazgeçemiyor. Ceket-etek takımıyla eşleştirdiği ton sür ton pembe terlikleri ve çantasıyla tam anlamıyla ışık saçıyor.

Ferah Dokunuş

Lavanta rengi kargo pantolonu, çantası ve 2022'nin favori gözlük trendleri arasında yer alan kalın çerçeveli güneş gözlükleriyle ferh bir yaz esintisi yaşatıyor. Saçlarını ortadan ikiye net bir şekilde ayırarak omuzlarının gerisinde tercih eden Leonie Hanne sandalet tercihini ise şeffaf bantlı bir modelden yana kullanıyor.

Valentino'suz Asla

Pembe ile birlikte adeta bir çığır açan Valentino, ikonik platform topuklu pembe ayakkabıları ve mini çantasıyla Leonie Hanne'yi gerçek bir Barbie gibi hissettiriyor.

Pembe Hayaller

Leonie Hanne, Nicole & Felicia imzalı pamuk şekere benzeyen yoğun tüllü elbisesiyle adeta masalsı bir an yaşatıyor. Yüksek doz eğlence aşılayan elbise Hanne'nin Cannes kırmızı halısına damga vurmasını sağladı.