Gigi Hadid, Self-Portrait'in Son Kampanyasında Rol Aldı
MODA

Gigi Hadid, Self-Portrait'in Son Kampanyasında Rol Aldı

Gigi Hadid'in New York'ta olağan bir gününü belgeleyen bir dizi görüntüde rol alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Temmuz 2022

Gigi Hadid kız kardeşi Bella'nın ayak izlerini takip ederek, ilk Self-Portrait kampanyasını gerçekleştirdi. Gigi Hadid, Kate Moss, Naomi Campell, Irina Shayk ve kız kardeşi Bella'nın ardından Self-Portrait'in moda kampanyalarında rol alan en yeni süper model oldu.

Amerikan Filistinli model, Zoë Ghertner tarafından çekilen bir dizi görüntüde New York'taki olağan bir günü belgeleniyor; 49th Street'teki Fifth Avenue'yi bej bir takım içinde geçmek, şık bir dantel elbise içinde kuru temizlemeyi almak ve markanın ilk çantasını taşırken bir taksi beklemek...

Kate Middleton'ın vazgeçilmez markası Self-Portrait'in kurucusu Han Chong, "Her zaman Self-Portrait kadınının hayatındaki bir günü yakalamak istemişimdir, bu nedenle sonbahar 2022 koleksiyonumuzu en iyi nasıl sunacağımızı araştırırken tam da bunu yapmak mükemmel bir fırsat gibi görünüyordu" dedi.

"Gigi bu fikri hayata geçirmek için mükemmel bir kadındı - özgür ruhlu, çalışkan ve gerçek bir güneş ışığı - bu kampanyaya zahmetsiz enerji getirdi. Bu benim için çok özel bir koleksiyon, evin temel değerlerine derinden bağlı, bu yüzden bu hikayeyi Gigi ile paylaşabilmek gerçek bir rüya" diye ekledi.

Chong, müşterisinin bu sonbaharda yeniden giyinmeye hazır olduğuna inanıyor.

"Bu koleksiyonla onlara bunu yapmaları için ilham verebilmeyi umuyorum. Daha yüksek hissettiren ve gece kıyafetlerini gerçekten kutlayan bir koleksiyon tasarlamak istiyordum - her zaman kalbime yakın olan bir kategori" diye ekledi.