Jennifer Lopez 2 Farklı Gelinlik Giydi
MODA

Jennifer Lopez 2 Farklı Gelinlik Giydi

Jennifer Lopez, Ben Affleck ile Las Vegas düğünü sırasında iki elbiseyle görüntülendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Temmuz 2022

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, ikinci kez nişanlandıklarını açıkladıktan bir yıl sonra, bu hafta sonu Las Vegas'ta mütevazı bir törenle evlendiler. Lopez hayran bülteninde şunları paylaştı: "Vegas'a uçtuk, dört çiftle birlikte lisans için sıraya girdik, hepsi de dünyanın düğün başkentine aynı yolculuğu yaptı."

Ancak tören ve ortam rahat olsa da, Lopez yine de gelinliğine geldiğinde göz kamaştırdı, çok özel iki elbise giydi. Glam ekibinin çeşitli üyeleri tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Lopez'in kutlamalar sırasında iki farklı elbise giydiği görülüyor.

İlk elbise kolsuz beyaz bir tasarımken, daha sonra Zuhair Murad imzalı, balık kuyruklu, korseli ve uyumlu duvaklı, omuzları açık dantel bir gelinlik giydi. Haber bülteninde hayranlarıyla detayları paylaşan Lopez, elbiselerden birinin rol aldığı bir filmden olduğunu açıkladı.

Jlo, düğün güzellik görünümü için sağlıklı, bronz ten, hacimli saçlar ve kahverengi dumanlı göz makyajından oluşan kendine özgü güzellik tercihine sadık kaldı. Doğal olarak, Lopez'in uzun süredir kuaförü Chris Appleton , büyük günü için saç görevindeydi. Appleton Instagram'da "Yaşadığımız tüm olaylar ve çılgın cazibeler arasında bu kesinlikle en özeliydi" diye yazdı.

Makyaja gelince, Lopez'in ışıltılı teni, imzası olan kahverengi dumanlı gözleri ve nude dudaklarına fon oluşturuyor. Sahnede sağlıklı bir şekillendirme ve vurgulama dozuna yabancı değil, ama burada, cildin taze görünmesini sağlamak için sadece bir miktar allık ile görünümünü nasıl daha yumuşak tuttuğunu görüyoruz. Tabii ki, dudaklarda nötr bir parlaklık olmadan hiçbir J-Lo görünümü tamamlanmaz.

Sonuçta, önemli olan tek düğün güzellik kuralı, gelinin kendisine en rahat ve güzel gelen şeyi yapmasıdır; ister kırmızı bir dudak, ister neredeyse makyajsız bir yüz, ister bolca ışıltı. Lopez'in görünüşü tarzına sadık kaldı ve bu yüzden onu daha fazla sevemezdik.