Jennifer Lopez'in Uygun Fiyatlı Balayı Gardırobu
MODA

Jennifer Lopez'in Uygun Fiyatlı Balayı Gardırobu

Jennifer Lopez Paris'teki balayında uygun fiyatlı yazlık elbiseler giyiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Temmuz 2022

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Las Vegas'ta evlendikten bir hafta sonra balayının tadını çıkarıyor. Son yedi gün içinde çift, Lopez'in tipik olarak göz alıcı bir gardıropu benimsediği Paris'te görüntülendi, ancak bu onun sadece üst düzey tasarımcı parçaları giydiği anlamına gelmiyor. Hatta müzisyen, uygun fiyatlı iki yazlık elbiseyle görüntülendi.

Geçen haftanın sonlarında çift, Lopez'in çiçekli, korseli bir elbise içinde inanılmaz derecede şık göründüğü Seine Nehri'nde romantik bir tekne yolculuğunun tadını çıkardı. Tasarım, sürdürülebilirlik referanslarıyla tanınan bir marka olan Los Angeles etiketli Reformation'den ve genellikle yıldızlar tarafından tercih edilen uygun fiyatlı parçalara sahip.

Söz konusu tasarım, Lopez'in çiçekli Mildred baskısında giydiği Reformation's Tagliatelle midi, ancak elbise aynı zamanda beyaz ve siyah dahil olmak üzere diğer baskılarda ve blok renklerde de mevcut. Ve bu, Lopez'in haftanın tek Reformasyon bulgusu değildi. Şarkıcı, hafta sonu marka tarafından başka bir mükemmel güneş elbisesiyle resmedildi.

Stassie isimli diğer elbisesi boyundan bağlamalı ve derin bir göğüs dekoltesine sahip. Barbiecore pembesi, romantik kırmızı veya klasik siyahı kucaklamak isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bir dizi başka renkte de mevcut.

Geçen hafta Lopez, Affleck'le bir değil iki güzel elbiseyle evlendi, bunlardan birini bir filmde giymişti. Şarkıcı, parlak beyaz bir Alexander McQueen elbise seçti ve daha sonra omuzları açık dantel Zuhair Murad elbisesine geçerek büyük günle ilgili tüm romantik detayları hayranlarına haber bülteninde açıkladı.

Şöyle yazdı: "Aşk gerçek olduğunda, evlilikte önemli olan tek şey birbirimizi sevmek, önemsemek, anlamak, sabırlı olmak ve iyi davranmak için verdiğimiz sözdür. Bizde bu vardı. Ve çok daha fazlası. Hayatımızın en güzel gecesi."