Katy Perry Ayakkabı Markasını Nasıl Geri Kazandı?
MODA

Katy Perry Ayakkabı Markasını Nasıl Geri Kazandı?

Katy Perry için hayat sıkıcı ayakkabılar giymek için çok kısa.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ağustos 2022

Geçen yıl iflas eden başka bir şirkette kendi adını taşıyan ayakkabı koleksiyonunu beş yıl önce başlatmasının nedenlerinden biri de bu. Ardından ayakkabı markasının tüm kontrolünü ele geçirdi ve yakın zamanda yeniden piyasaya sürdü.

"Ayakkabılarımın çoğu aslında oldukça mizah duygusuna sahip. Sadece nötr veya siyah giyen biri olsaydınız, bu ayakkabılarla [kıyafetinize] vurgu yapabilir veya bir ünlem işareti koyabilirsiniz. "diye açıklıyor Katy Perry. "Eğlenmeyi severim. Gerçekten neşeli, pozitif tutmayı ve her şey hakkında bir mizah anlayışına sahip olmayı seviyorum çünkü hayat ilginçleşebilir. Gülmek zorundasın yoksa ağlayacaksın."

Katy Perry Collections'ın büyük bir standının bulunduğu Las Vegas Kongre Merkezi'nde 7-9 Ağustos'ta düzenlenen ve altı ayda bir düzenlenen Project ticaret fuarında konuşmasını dinlemeye gelen yaklaşık 200 kişilik bir kalabalıkla ayakkabı deneyimini paylaştı.

Perry, 2017'de Katy Perry Collections ayakkabı etiketini başlatmak için Global Brands Group ile ortaklık kurdu. Ancak geçen yaz, şarkıcının ayakkabı serisinin ortak sahibi ve üreticisi olan Hong Kong merkezli holding şirketi iflas ilan etti. Perry, "Bir telefon aldık ve markayı satın almak için bir haftamız vardı" dedi.

Oyuncu Orlando Bloom ile nişanlı olan ünlü, hali hazırda yerinde olan ayakkabı ekibine baktı, kurulan altyapıyı inceledi ve ilerledi. "Orijinal ekipten yaklaşık dört ya da beş kişiyi getirdim, arkadaki hisseleri aldım ve biraz satış yaptım. Ardından 2022 bahar koleksiyonuna başladık" dedi.

İlkbahar koleksiyonu için bazı temalar çiçek ve plaj etrafında toplandı ve bu da sanatsal, feminen bir havayı kapsayan bir dizi stile yol açtı. Benzersiz bir stil, deniz kabuğu şeklindeki topuklu ayakkabı. Ayrıca spor ayakkabılar, sandaletler, bale tarzı babetler, dolgu topuklu ayakkabılar, pötikareli kumaştan yüksek topuklu ayakkabılar ve fiyonklu kalın topuklu sandaletler de var.

Perry, "Modanın kendimin bir uzantısı olacağını her zaman biliyordum" dedi. "13 yaşımdayken pin-up kızı gibi giyinmeye başladım ki bu ilginçti. İşte o zaman tarzım gelişmeye başladı. İkinci el kıyafetler giydiğim için benzersiz bir şekilde öne çıktığımı düşünüyorum. En son trendler değil, 40'lı, 50'li ve 60'lı yıllara ait şeylerdi. Aslında ayakkabı sevgimi başlatan bir çift ayakkabım vardı. Dalmaçyalı bir köpek şeklindeydi. Kıvrık kulakları, bıyıkları ve birazcık dışarı çıkan bir dilleri vardı. Onları her yerde giyerdim."