Blake Lively'den Ryan Reynolds'ın Futbol Takımı Almasına Tepki
MODA

Blake Lively'den Ryan Reynolds'ın Futbol Takımı Almasına Tepki

Reynolds, "Hala bunun üzerinde çalışıyoruz," diye şaka yaptı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ağustos 2022

Blake Lively, kocası Ryan Reynolds'ın haberi olmadan bir futbol takımını satın aldığını öğrendiğinde pek mutlu olmamış.

Jimmy Kimmel Live!'a katılan aktör Ryan Reynolds ve Rob McElhenney, Reynolds'ın McElhenney'in DM'lerine girmesi ve ikisinin arkadaş olmasıyla başlayan olayı hatırladı.

Kısa bir süre sonra McElhenney, Ryan Reynolds'a Galler Wrexham AFC futbol takımını satın almayı önerdi ve Reynolds açıkça onun teklifini kabul etti.

Reynolds röportajda McElhenney'e "Bu kesinlikle delice fikre ulaştığınızı hatırlıyorum." dedi. "Blake'i gördüğümü ve 'Kötü haberlerim var ve gerçekten kötü haberlerim var' dediğimi hatırlıyorum. Kötü haber, yine birinin DM'lerine girdim. Gerçekten kötü haber şu ki, beşinci kademe milli futbolun yarısını satın almış olabilirim. Galler'de bir lig.'"

Karısının tepkisinin "iyi değil" olduğunu da sözlerine ekledi. Şaka yaptı, "Hala bunun üzerinde çalışıyoruz."

Yine de aktör, dünyanın en eski üçüncü profesyonel futbol kulübünü satın alma kararından pişman değil ve McElhenney'i "en iyi iş ortağı" olarak nitelendirdi.

Ani karar, o zamandan beri iki arkadaş için bir tutku projesi haline geldi ve hatta bu konuda "Wrexham'a Hoş Geldiniz" başlıklı bir belgesel hazırladılar; bir ay sonra prömiyer yapacak.