Ralph Lauren, ABD Açık'ın Resmi Kıyafet Sponsoru Oldu
MODA

Ralph Lauren, ABD Açık'ın Resmi Kıyafet Sponsoru Oldu

Markanın New York tenis turnuvasının resmi kıyafet sponsoru olarak 17. yılı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ağustos 2022

İkonik Amerikan markası Ralph Lauren, ABD Açık Tenis Şampiyonası için 2022 formalarını tanıttı. 2005'ten bu yana Resmi Kıyafet Sponsoru olarak seçilen ünlü moda markası, 250'den fazla saha görevlisi ve 400 top mürettebatı için tasarladığı formaların yanı sıra hatıra amaçlı bir giyim koleksiyonu da piyasaya sürüyor.

Sporu en iyi şekilde sunan 2022 US Open koleksiyonu, performanstan ödün vermeyen modern ve şık silüetler formunda cesur ve parlak renkler sunuyor. Tenis kortundan ilham alan Ralph Lauren top ekibi üyesi Polo, lacivert, turuncu ve yeşili ayıran soyut beyaz çizgilerle süslendi. Aksesuarlar , spordan ilham alan koleksiyonu tamamlıyor, çünkü uyumlu sırt çantaları ve şapkalar baştan aşağı bir profesyonel gibi giyinmenizi sağlıyor.

Kutlama koleksiyonu aynı zamanda Ralph Lauren'in sürdürülebilirliğe olan bağlılığını da güçlendiriyor çünkü top ekibi Polo gömleği bir kez daha geri dönüştürülmüş plastik şişelerden elde edilen iplikten üretilecek. Ralph Lauren ve Wilson, gelecekteki kumaş üretimi için turnuva boyunca Wilson plastik tenis topu kutularını toplamak için ortak çabalarına devam edecekler. Bu yıl, Ralph Lauren aynı zamanda Resmi Güneş Gözlüğü Sponsoru olarak da görev yapacak ve parlak bir Havana renginde Pony oynatıcı ve US Open logolarını içeren iki stil taşıyacak.