Ralph Lauren Batı Sahili'ne Gidiyor
MODA

Ralph Lauren Batı Sahili'ne Gidiyor

Ralph Lauren ilk West Coast podyum gösterini düzenleyecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ağustos 2022

Ralph Lauren, İlkbahar 2023 erkek ve kadın koleksiyonlarını 13 Ekim'de Güney Kaliforniya'da sunacak. Bu, New Yorker'ın Colorado'da 16.000 metrekarelik bir çiftliğine sahip olmasına rağmen, bir pist gösterisi için Batı'ya ilk gidişi ve Batı, markasının ikonografisini yıllar boyunca neredeyse Doğu Sahili hazırlıkları kadar etkiledi.

Gösterinin "Benzersiz bir şekilde Ralph Lauren'a özel bir moda deneyimi" olacağı dışında bu aşamada daha fazla ayrıntı açıklanmadı.

Lauren'in sunduğu son podyum şovu, Museum of Modern Art'taki bir galeriyi Fifth Avenue'deki dairesinin şık bir kopyasına dönüştürdüğü ve Gigi, Bella Hadid, Shalom Harlow, Tyson Beckford ve diğer her yaştan model kişiliğin liderliğini yaptığı, kokteyller ve marka için bir dönüm noktası gibi hissettiren bir gösteri için konukları ağırladığı Mart ayındaydı. Bu, yaklaşık üç yıllık bir pist aradan sonra geldi. Lauren, aralarında Jessica Chastain, "Euphoria"nın yıldızı Angus Cloud (Polo kokusunun yüzü), "Succession" filminden Jeremy Strong ve şarkıcı Janelle Monáe'nin de bulunduğu 100'den az kişiyi ağırlayan samimi bir sunum yapmayı seçti.

Lauren için geleneksel mevsimlik moda takvimine dönüşü işaret ediyordu; Şimdi görmek yerine, hemen satın al koleksiyonu mağazalara indi, büyük endüstrinin önünü açan bir sezonla aynı çizgideydi. Ekim şovu da aynı olacak.

Ralph Lauren, son yıllarda Güney Kaliforniya'da podyum gösterileri düzenleyen ve Gucci, Louis Vuitton, Dior ve Saint Laurent gibi Hollywood yıldızlarına yakınlığı ve zengin doğal manzaradan yararlanan bir dizi lüks markayı takip ediyor.

Lauren, bu yılki Met Gala için Alicia Keys, Swizz Beatz, Ryan Reynolds, J Balvin ve Jon Batiste dahil olmak üzere Hollywood ağır sıkletlerinden payını aldı ve Jennifer Lopez'in gelinliğini kendisinin yapacağı söyleniyor.