Michael Kors New York'un Enerjisini Kutluyor
MODA

Michael Kors New York'un Enerjisini Kutluyor

Michael Kors Collection Sonbahar/Kış 2022 kampanyası, Hollandalı ikili Inez van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin tarafından fotoğraflandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Ağustos 2022

Michael Kors Collection Sonbahar/Kış 2022 kampanyasıda Adut Akech ve Rianne Van Rompaey'nin şehre dönerken görülüyor. Fotoğraf ikilisi Inez ve Vinoodh, New York şehrinin en iyi bildiği şık, zamansız zarafetin bir kutlamasını yakalıyor. Cesur, kendinden emin ve şık görüntüler, New York şehrinin cazibesini lüks bir savurganlıkla kutluyor.

Michael Kors, "Sonbahar için koleksiyonun, siz şehirdeyken New York'un enerjisini ve büyük şehir cazibesini yansıtmasını istedim. Giysiler ve aksesuarlar, adım atmak, dışarı çıkmak ve giriş yapmak için gerçekten ihtiyacınız olan her şey."

Koleksiyon, kısa ve uzun etek boyları, keskin dikişler, dramatik kapüşonlar ve cildi açıkta bırakan kesikler içeriyor. Palet, deve, çikolata, siyah ve beyazdan elektrikli fuşya ve taksi sarısına kadar uzanıyor. Erkek giyim tüvitleri ve yemyeşil suni kürkler, ışıltılı payetlere ve kristal işlemelere karşı oynuyor.

Ayrıca İtalyan derisinden üretilmiş Campbell seyahat çantası da tanıtılıyor. Sezonun diğer önemli çantası, katlanır bir İtalyan deri clutc olan Christie zarf.

22 yaşındaki Sudan asıllı model Akech, yaşamının ilk dört yılını Kenya'nın kuzeyindeki Kkuma mülteci kampında geçirdi. Nairobi ve Nakura arasında iki yıl mekik dokuduktan sonra, altı yaşında kardeşleri ve annesiyle birlikte Avustralya'ya taşındı. Modelliğe 15 yaşında başladı ve Avrupa'da büyük çıkışını Eylül 2016'da Saint Laurent'in Anthony Vaccarello'nun marka için ilk şovunda yürümek için özel olarak imzaladığı zaman aldı.

26 yaşındaki Hollandalı model Van Rompaey, 19 yaşında büyüdüğü Hollanda'nın küçük bir üniversite kasabasında keşfedildi. 2014 yılında Louis Vuitton'da Nicolas Ghesquière'in ilk gösterisini kapatarak podyumda ilk kez sahneye çıktı.

Bildirildiği gibi, Kors sonbahar koleksiyonunu Şubat ayında New York City'yi ve geceleyin enerjisini ve cazibesini kutlayan bir gösteride sundu. Grammy Ödüllü sanatçı Miguel'in müzikal performansı, markanın Manhattan'daki Terminal 5 müzik mekanında düzenlenen ilk canlı akşam gösterisinin arka planını oluşturdu.