Jennifer Lopez Dolce & Gabbana'nın Yeni Gözlük Koleksiyonunun Yüzü Oldu
MODA

Jennifer Lopez Dolce & Gabbana'nın Yeni Gözlük Koleksiyonunun Yüzü Oldu

Jennifer Lopez, Dolce & Gabbana'nın yeni gözlük koleksiyonunun yüzü olarak parlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ağustos 2022

Geçen yıl, Jennifer Lopez, Dolce & Gabbana Alta Moda defilesinde en kral turkuaz topluluğuyla boy gösterdiğinde Venedik'i kapatmıştı ve moda dünyasının içindekilerin hatırlayacağı gibi, İtalyan moda evinin ince işçiliğine ve görkemli maksimalist tasarımlarına ışık tuttu ve kendini nihai D&G ilham perisi olarak belirledi.

Onun ve şimdi kocası Ben Affleck'in geçen yıl romantizmini yeniden alevlendirdikten sonra çekilen ilk fotoğraflarından birinde, Lopez, D&G'den renkli, uzun kollu, patchwork baskılı bir mini elbise giymiş, bir yatta görünüyordu. Ve geçen ay, kendisi ve Affleck Las Vegas'ta evlendikten sonra solo bir İtalyan tatilindeyken, şarkıcı çiçekli bir D&G sundress içinde dışarı çıktı.

Moda evi şimdi şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Luxottica ile yeni lüks gözlük iş birliğinin yüzü olarak Lopez'i seçti.

BAZAAR.com'a konuşan Lopez, "Her zaman Dolce & Gabbana'nın zamansız zarafetinin hayranı oldum. Koleksiyonlar kişilikle dolu," diyerek D&G'nin her zaman "gelenek ve sanatı her parçaya ördüğünü" de sözlerine ekledi.

Ünlü moda fotoğrafçıları Mert Alas ve Marcus Piggott tarafından çekilen kampanya fotoğrafları, İngiliz model David Gandy ile birlikte farklı gözlüklerle poz veren Lopez'i tüm altın ihtişamıyla gösteriyor. Moda evinin ilkbahar/yaz 2022 defilesi sırasında piyasaya çıkan parçalar, markaya göre "2000'lerin başındaki cesur estetikten" ilham aldı. Karışımda kedi gözü çerçeveler, büyük boy stiller ve pilot şekiller bulunuyor.

Lopez, koleksiyondaki favori stilinin çıkarılabilir klipsli vizörlü siyah güneş gözlüğü tasarımı olduğunu söylüyor, gözlüğü "fütürist" göründü için seviyor.

"Güneş gözlüklerinin büyük bir hayranıyım" diye itiraf ediyor. "Yıllar içinde sayılamayacak kadar çok çift biriktirdim. Bu yeni Dolce & Gabbana gözlük koleksiyonu, en sevdiğim klasik kedi gözü ve vintage esinli kalkan şekillerini içeriyor."

Sonbahara geçiş yaparken, yeni Bayan Affleck, BAZAAR'a dolabından onsuz yaşayamayacağı beş parçayı gösteriyor: "Bir çift siyah Dolce & Gabbana güneş gözlüğü, elbette, çok güzel bir kot pantolon, bir blazer ceket, her kıyafetle kullanılabilecek ikonik bir çanta ve iddialı bir mücevher parçası."