Tommy Hilfiger, Richard Quinn ile İş Birliği Yapıyor
MODA

Tommy Hilfiger, Richard Quinn ile İş Birliği Yapıyor

Tommy Hilfiger, sınırlı sayıda kapsül bir koleksiyon üzerinde İngiliz tasarımcı Richard Quinn ile iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Eylül 2022

Ödüllü tasarımcı Richard Quinn, kültürel arketiplerden ve radikal ifadelerden ilham alan bir kapsülde ikonoklastik vizyonunu Tommy Hilfiger'a getiriyor.

PVH Corp.'un sahibi olduğu Tommy Hilfiger, 2018'de İngiliz Tasarım için ilk Kraliçe Elizabeth II Ödülü'nü alan tasarımcı Richard Quinn tarafından ortaklaşa tasarlanan bir kapsül olan Tommy Hilfiger x Richard Quinn'i piyasaya sürmeye hazır.

Kapsül, Quinn'in imza niteliğindeki cesur desen ve abartılı silüetleri, Hilfiger'ın kolej ceketinden beş cepli kot pantolona, chino ve deri cekete kadar Amerikan klasiklerini yorumuyla harmanlıyor. Genel olarak, punk, kaşif, amigo ve sporcu gibi çeşitli kültürel arketiplerden ilham alan 40 parça var.

Yeni piyasaya sürülen "TH Monogram", Quinn'in imzası olan papatya tasarımıyla yeniden karıştırıldı ve şişme ceket, tavuskuşu, atletik sırt çantaları ve çantaların üzerine işlendi.

Londra'da doğan Quinn, 2016 yılında Central Saint Martins Moda Yüksek Lisans programından mezun olduktan sonra kendi etiketini kurdu. Kendine özgü imzası, couture'u punk unsurlarıyla altüst etmesi, aşırı hacimler ve çarpıcı renklerle denemeler yapmasıyla tanınıyor.