Sadie Sink, Stella McCartney'in Yüzü Oldu
MODA

Sadie Sink, Stella McCartney'in Yüzü Oldu

Stella McCartney ile Sadie Sink bir araya geldi ve bu anında modanın en havalı yeni dostluğu oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Eylül 2022

Tam Stella McCartney'nin daha havalı olamayacağını düşündüğünüzde, en sevdiğimiz Stranger Things yıldızı Sadie Sink ile bir araya geldi ve tüm moda yıldızları sonunda hizaya girmiş gibi.

Gerçek bir hayvansever olan Sadie, Stella'nın temel değerlerinin çoğunu paylaşıyor ve Stella'nın ortak bir arkadaşı olan Woody Harrelson tarafından hayvansal ürünleri tüketmekten vazgeçmeye ikna edildiğinden beri vegan.

Montauk'ta bir galeri ve faal at çiftliği olan The Ranch'te çekilen Stella McCartney kış kampanyası, Sadie'nin markanın yeni sezon öne çıkan bazı olaylarını sergilediğini görüyor. Her zaman olduğu gibi, koleksiyonda hayvan derisi, tüy ve kürk bulunmuyor ve orman dostu viskozdan organik pamuğa ve yenileyici doğal yüne kadar bir dizi yenilikçi bilinçli kumaş yer alıyor.

Stella'nın yeni sezon estetiği açısından kürksüz kürk mantolarda bolca güçlü omuzlar, terzilik içindeki oversize silüetler ve akıcı, feminen elbiseler bekleyebilirsiniz. Ve bazı oldukça büyük çantalar… Doğal olarak.

Stella'nın sanatı, McCartney'nin geçen Mart ayında Centre Pompidou'nun en üst katında açılan 2022 sonbaharındaki gösterisinin ana ilham kaynağıydı.
"Minimalizmi ve maksimalizmi markamıza paralel. Daha erkeksi taraf ve daha patlayıcı taraf iyi gidiyor," dedi McCartney o sırada. Sonbahar için, sanatçının cüretkar kolajlarını baştan sona baskılı jarse parçalarına ve takım elbiselerine ve onun cesur düz açılı ve çapraz çizgilerini iddialı tebeşir şeritli terzilik, suni kürk kabanlar ve grafik örgülere çevirdi.