Balmain Beauty Geliyor!
MODA

Balmain Beauty Geliyor!

Olivier Rousteing, lüks kozmetik dünyasına Balmain Beauty'nin de giriş yapacağını duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Eylül 2022

Estée Lauder Companies Inc. ve Balmain, dünyanın dört bir yanındaki lüks tüketicilere hitap edecek yenilikçi bir güzellik ürünleri serisini işbirliği içinde geliştirmek, üretmek ve dağıtmak için bir lisans anlaşması imzaladı. Balmain Beauty ve Estée Lauder işbirliğinin 2024 sonbaharında başlaması bekleniyor.Lüks ve özel tasarım güzellik dünyasını sıra dışı tasarım, benzersiz işçilik ve yenilikçiliğe karşı sarsılmaz bir bağlılıkla dönüştürmek amacıyla 2024 sonbaharında başlaması bekleniyor.

2011 yılından bu yana Kreatif Direktör Olivier Rousteing'in vizyoner liderliğinde bugünün Balmain'i, önemli ilhamlar sağlayan evin zengin arşivleri ve Rousteing'in kendine özgü "Yenilenmiş Fransız Tarzı"nın başarısını sağlayan Balmain atölyesinin efsanevi bilgi birikimi ile Pierre Balmain'in mirasına dayanıyor. Rousteing geçmişe saygı duyarken, daha kapsayıcı bir moda dünyasını savunmada öncü bir rol üstlenirken, kendisi ve ekibi aynı zamanda en son 21. yüzyıl atılımlarını ustaca mükemmelleştirmek için zamana saygı duyan Paris modası tekniklerine güvenerek tasarım olanaklarını genişletiyor.

On yılı aşkın bir süredir Balmain ekibim ve ben modada mümkün olanın sınırlarını zorluyoruz. Bugünün farklı neslinin yaşamak ve giyinmek istediği yolu yansıtmaya kararlıyız. Dolayısıyla, görünüşümüzü anlayan ve paylaşan partneri bulduğumuzdan emin olmadan güzelliğe doğru genişlememizin hiçbir yolu yoktu. The Estée Lauder Companies'deki ekip, en başından beri, Balmain'in kendine özgü vizyonunu ve küresel lüks güzellik paradigmasını bozma hedefimizi desteklediklerini açıkça belirtti. Bunu ve Estée Lauder'in mükemmellik örneği olduğunu bilerek onlarla çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum.

Olivier Rousteing