Loewe'un Yeni Yüzü: Taylor Russell
MODA

Loewe'un Yeni Yüzü: Taylor Russell

Aktris ve yükselen moda yıldızı Taylor Russell, Loewe ailesine katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Kasım 2022

Loewe İlkbahar/Yaz 2023 defilesinin açılışını yapan ve bir çok kez markayı tercih eden yükselen yıldız Taylor Russell, küresel elçi sıfasıyla moda evine resmen katıldı. Aktris, yeni işinin bir parçası olarak Loewe'nin yaklaşan İlkbahar Yaz '23 kampanyasında yer alacak. Loewe kreatif direktörü Jonathan Anderson, model ve oyuncu ile ilk kez en son projesi Bones and All'ın yönetmeni Luca Guadagnino aracılığıyla tanıştığını açıkladı. Anderson, ayrıca Guadagnino'nun yakında çıkacak olan tenis filmi Challengers için prodüksiyonun kostüm tasarımcısı olarak ekibe katılıyor.

Anderson, Russell hakkında şunları söyledi: "Hiç kimseden bu kadar ilham almamıştım, bu çok özel bir arkadaşlığın başlangıcıydı. İlkbahar/Yaz 2023 şovunu açmayı kabul ettiği için çok gururluyum ve Loewe ailesine katılmasından dolayı heyecanlıyım."

Russell ise yaptığı açıklamada, "Loewe ailesine katılmaktan onur duyuyorum. Jonathan Anderson, çok farklı bir vizyon ve sesle modada yaratıcılığın ön saflarında yer aldı. Bu inanılmaz özel ortaklıkta keşfederken ve iş birliği yaparken hayal gücümüzün yeni zirvelere ulaşması beni heyecanlandırıyor."

Russell, Loewe'un askısız siyah kadife elbise giydiği Paris'teki antoryum çiçeği temalı defilesinin açılışını yaptı. O zamandan beri, ilk kez Venedik Film Festivali için galası yapılan Bones and All basın turu için kusursuz yüksek moda görünümler giyerek kırmızı halıda bir stil yıldızı olarak ortaya çıktı.

Markaya göre, Russell önümüzdeki İlkbahar 2023 ön koleksiyon kampanyasında görünecek ve onu şüphesiz Anderson'ın kırmızı halıda ve dışında daha fazla gerçeküstü Loewe görünümünde göreceğiz.