Yüksek Moda ile Spor Giyim Buluşması: Balenciaga x Adidas
MODA

Yüksek Moda ile Spor Giyim Buluşması: Balenciaga x Adidas

Balenciaga x Adidas kampanyasının başrollerinde Bella Hadid ve Isabelle Huppert yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Kasım 2022

Balenciaga x adidas, her iki markanın da yaratıcı dilinin bir parçası olan spor giyim ve moda unsurlarını bir araya getirerek aralarında benzersiz bir diyalog oluşmasını sağlıyor. Koleksiyon ilk olarak New York Menkul Kıymetler Borsası'nın işlem katındaki Balenciaga İlkbahar 2023 defilesi sırasında podyumda görüldü.

Manhattan'daki yüksek bir binada gerçekleşen özel kampanyada, aktrisler Isabelle Huppert ve Han So Hee, boksör Jermell Charlo, şarkıcı BCW ve modeller Bella Hadid ve Khadim Sock, izole ofis alanlarında vakit geçirirken Balenciaga x adidas parçaları giyiyor. Kağıt yığınları, yazı gereçleri ve masaüstü bilgisayarlarla çevrili modeller, adidas'ın imzası olan Balenciaga dokunuşlu Üç Şeritli eşofmanı da içeren işbirliğinden öne çıkan öğeleri içerisinde.

Balenciaga / adidas Koleksiyonu'nda iş kıyafeti olarak yeniden tasarlanan eşofman, yüksek topuklu Pantashoes ile tamamlanıyor; her iki markanın atletik ekipmanları ve ikonik spor ayakkabıları hibrit ürünler olarak yeniden keşfediliyor.

Ortak markalı tişörtler, şortlar, şapkalar ve daha fazlasına ek olarak, bu ürün yelpazesinde adidas'ın imzalı logosu, bir mühür yüzüğü ve küpelerin yanı sıra kart cüzdanları da dahil olmak üzere takı tasarımlarında yer alıyor. İş birliği, Stan Smith ve Triple-S spor ayakkabılarının eskimiş versiyonlarını içeren, merakla beklenen ayakkabı serisi ile tamamlandı.