Burberry ve Minecraft'ın Pikselleştirilmiş Gerçekliği
MODA

Burberry ve Minecraft'ın Pikselleştirilmiş Gerçekliği

Burberry ve Minecraft iş birliğiyle oluşturulan yeni kapsül koleksiyon oyun grafikleri ve animasyonlu çiçek motifleri içeriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2022

Burberry, Minecraft ile oluşturduğu macera oyunu Burberry: Freedom to Go Beyond ile birlikte yeni kapsül koleksiyonunu da ortaya çıkardı.

Bu ayın başında bir sanal gerçeklik kampanya videosunda tanıtılan yeni koleksiyon, oyunda mevcut olan karakter görünümlerini yakından taklit eden beş görünümle yeni Burberry krallığına açık referanslar gösteriyor. Görünümü oluşturan, kova şapkalar ve kapüşonlular da dahil olmak üzere çağdaş günlük parçalar, oyuncuları keşfe uygun eğlenceli giysilerle donatmak için tasarlandı ve Minecraft'ın ayak basılmamış topraklarda geçen macera anlatısını yakından besliyor.

Koleksiyon ayrıca dış mekan ilhamlarıyla yeniden yorumlanan jakarlı yün atkı gibi klasik Burberry aksesuarlarını da görüyor. Çiçeklerden bitkilere, doğanın animasyonlu sembolleri ikonik tasarımların üzerine işleniyor. Renkli çiçek yaprakları, eşofman ve sweatshirtlerin üzerinde yer alan koleksiyondaki diğer siyah beyaz giysilere hayat veriyor.

Teklifteki daha rafine öğeler, tasarımlarında pikselli bir Burberry logosu ve Minecraft Creeper motifi barındırıyor. Waterloo Trençkot , tişörtler ve sweatshirt'lerin tümü, önde ve arkada kalın bir şekilde damgalanmış ikili grafiğe sahip.

Parçaların tonlarını dijital ışığın canlılığıyla vurgulayan anlık görüntüler, çevrimiçi gerçeklik temasının çarpıcı örneğinde bir araya geliyor.